- 39,369
- 38,179
- 113
Tebrikler dost çantayı hakettin artık
Tebrikler dost çantayı hakettin artık
Asıl maç şimdi burada@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
Tebrikler dost
Güzel mactı
Tamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
Dk saymiyon hocam hep ondanTebrikler dost 8 kişi seçer misin ödül için. Biz hiç alamadık da
Kesene bereket reis@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
hahahahhahaTamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
Eyvallah kardo insallah bu sefer bizede güler sans@Novasky 7 ydi ama 8 olsun brom 8+1 sen 8 kişi secer misin ödül almayanlardan varsa destekleyenlerden sen ayarla ben orda olacağım anladın![]()
Ah hocam ...Tebrikler dost 8 kişi seçer misin ödül için. Biz hiç alamadık da
Novasky a.ş yolunda 😁Tamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
BasssTamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah
Hadi bakalım senin gollerin kime olacakTamam dost sen at parayı 2.5 üst basalım banka bloke koydu beyler deriz gelirse açtılar deriz gelmezse 1 ayida bulabilir deriz puahah