- 46,861
- 25,857
- 113
sapla dost 3 saattir takipteyimbu ikisini aldım
@butragueno sen söylediğinde almıştım çoktan dost
sapla dost 3 saattir takipteyimbu ikisini aldım
roma tek başınada atar diye düşünüyorum ama senin dediğin daha garsnti dostBol şans lazio atabilirse üst gelir
Hic almadim o bahsi ama baya yuksek oran 2 defa bileHakem 3 kere VAR'a gitti bahsi açık mıydı acaba @butragueno
5 tir o joe 2 haftan dolmadisapla dost 3 saattir takipteyim
Futbollar çok iyi olmuş 👌👌roma tek başınada atar diye düşünüyorum ama senin dediğin daha garsnti dost
Aynen zaten hep 2 kere gider mi diye açıyorHic almadim o bahsi ama baya yuksek oran 2 defa bile
Basketi yaradanın aw hatay iy dan geldi5 tir o joe 2 haftan dolmadi
Buna da bol şansbu ikisini aldım
Basketi benden alican iste bilmiyon betturkeyde az vurmadik zamanindaBasketi yaradanın aw hatay iy dan geldi
Tuttu gördüm başta 🙄Ya ne güzel en başta +7 oynacaktım sildim basket koydum bu hafta gollü geçtidiye hep
02.10 sürede 4 sayı lazımdı 2 sayı çıktı suvatım alakası yok yaniBasketi benden alican iste bilmiyon betturkeyde az vurmadik zamaninda
Ahh be kötü olmuş çok dost bu02.10 sürede 4 sayı lazımdı 2 sayı çıktı suvatım alakası yok yani
Sorma lanet var yine bu ara efes maci ilk per üstte son paramiz gitti ondan sonra 49 50 üstu falan cikti her per02.10 sürede 4 sayı lazımdı 2 sayı çıktı suvatım alakası yok yani
Ben sana 2 maçında skorunu veriyim hatay risk almaz ms 3-3 biter hatay sakarya ms 1-1neden olmasın![]()
Olmaması için bir sebep Yok fenasall👆😍😍😍neden olmasın![]()