- 50,210
- 23,573
- 113
Aç Ben ayakta olacağım ya yazarsa ona göre hareket ederiz işteTamam açayım ben
Aç Ben ayakta olacağım ya yazarsa ona göre hareket ederiz işteTamam açayım ben
vallahi ben kendim kupon yaptığım zaman maçları bu kadar takip etmiyorum 🤣Kendi kuponunu böyle beklemiyor hiç kimse.Umut işte...Tebrikler bol kazançlar herkese dost.
Hahahahhahahahaa5 kişi takip ettik. Çok uğraştık ama getirdik. Bana verirse kendim yerim
Bende takip ettim5 kişi takip ettik. Çok uğraştık ama getirdik. Bana verirse kendim yerim
Sapla5 kişi takip ettik. Çok uğraştık ama getirdik. Bana verirse kendim yerim
yeşillendi fındık dallarııııBurası yesillenmiş ☘☘☘👆
Bosamı yatmadık dayım😄Bir kişiye kupon kazancının hepsini verecem demiş
Kesin şaka yapiyordur
Umarım 4 kişiye böler . Hepiniz hak etmişsinizBosamı yatmadık dayım😄
Umarım hayatı hep yesillenir, kırmızı, sarı olmadan 🙏☘ şansı daim olsun, paylaşmanın özel bir sebebi var diye hissettim 🙄yeşillendi fındık dallarıııı
Bana atsana1 kişiye kupon kazancının hepsini vereceğim şimdiden bol şans
Sabah uzun bir yolculuk beni bekliyor. Herkese iyi geceler Ekli dosyayı görüntüle 776241
gönlü zengin eli açık adam demekki kazancı daim olur inşallahUmarım hayatı hep yesillenir, kırmızı, sarı olmadan 🙏☘ şansı daim olsun, paylaşmanın özel bir sebebi var diye hissettim 🙄
İnşallah dost ☘ 🙏 gönlüne göre versingönlü zengin eli açık adam demekki kazancı daim olur inşallah
Atalım hemenBana atsana
Atmanız için ne yapmam lazım 100 200 ne atarsanızAtalım hemen
İhtiyacım olmasa böyle şeyler yazmazdımAtmanız için ne yapmam lazım 100 200 ne atarsanız
Atmıyor musunCıftetelli oyna atak 😄 ya allahım ya
biz akşamdan beri uykusuz kalalım maçı takip edelim tuttuktan sonra sazanın biri gelsin para istesinCıftetelli oyna atak 😄 ya allahım ya