- 763
- 131
- 43
105 sayı devre arası
Değil mi Ne kadar komik bir durum😂😂😂kuponu yapan adam 3. Rüyasında paraya ihtiyacı olan dostlar da gecenin 03.30unda koyun sayar gibi sayı sayıyor. Allah yardımcınız olsun 😂
Yok murom niye komik olsun o kadar saymışsınız inşallah gelir kupon. Bol şans hepinizeDeğil mi Ne kadar komik bir durum
Açlık çok kötü bir şey😂😂😂kuponu yapan adam 3. Rüyasında paraya ihtiyacı olan dostlar da gecenin 03.30unda koyun sayar gibi sayı sayıyor. Allah yardımcınız olsun 😂
Ihtiyaç var Kral ihtiyaç sıkıntı değil Yoksa bu saatte ne işin varYok murom niye komik olsun o kadar saymışsınız inşallah gelir kupon. Bol şans hepinize
muro sana veya bana verirse bölüşelim la kupon gelirseIhtiyaç var Kral ihtiyaç sıkıntı değil Yoksa bu saatte ne işin var
Haydi rast gelsin inş.Ihtiyaç var Kral ihtiyaç sıkıntı değil Yoksa bu saatte ne işin var
Ya zaten 3 kişi takip ediyor Ben öyle gördüm üçe bölsün dostumuzmuro sana veya bana verirse bölüşelim la kupon gelirse![]()
tabi oda olur yani 3 -4 kişiyizYa zaten 3 kişi takip ediyor Ben öyle gördüm üçe bölsün dostumuz
devam eder dost herhangi bir problem cıkmazsaBu vasco maci kazanir oynaduk mac kesildi son ceyrek 8 dk kala ,kayip falan saymazlar dimi 20 lik oluruz yoksa
Oynncak gibi durmuyor gibi bilemedimdevam eder dost herhangi bir problem cıkmazsa