Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Olaya Gel :)

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
510
113
İnsanoğlu garip 😊 bugün belki de çok ama çok zor bir şekilde kupon kazandı ama bunu paylaşmak istedim ki her kötünün bir iyisi de var göstermek için :)
Hep diyoruz ya şike var şike yapıldı. Ama bunu hep kaybettiğimizde söylüyoruz :) bugün ki bu göstereceğim maça bakınca aslında 14.5 alt değil de 14.5 üst oynamış olsam kafayı yerdim ne küfürler saydırırdım ve tabii benim gibi sizlerin de başına gelse aynısını yapardınız. Ama gelin görün ki bugün o “şike” diye tabir ettiğimiz şans faktörü benden yanaydı :)
İlk çeyreğin bitmesine 5.46 varken skor 13-6 ydı ve ev sahibi 5.46 boyunca 1 sayı bile atamadı öylelikle kuponum kazandı 14.5 alt oynadığım için :)
Bı kupon tutturdun roman yazmissin

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,859
1,301
113
Tam bir Bakirköy ruh Hastanesi adayı

Berkay26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,240
1,312
113
İnsanoğlu garip 😊 bugün belki de çok ama çok zor bir şekilde kupon kazandı ama bunu paylaşmak istedim ki her kötünün bir iyisi de var göstermek için :)
Hep diyoruz ya şike var şike yapıldı. Ama bunu hep kaybettiğimizde söylüyoruz :) bugün ki bu göstereceğim maça bakınca aslında 14.5 alt değil de 14.5 üst oynamış olsam kafayı yerdim ne küfürler saydırırdım ve tabii benim gibi sizlerin de başına gelse aynısını yapardınız. Ama gelin görün ki bugün o “şike” diye tabir ettiğimiz şans faktörü benden yanaydı :)
İlk çeyreğin bitmesine 5.46 varken skor 13-6 ydı ve ev sahibi 5.46 boyunca 1 sayı bile atamadı öylelikle kuponum kazandı 14.5 alt oynadığım için :)
Az önce aynı maça 37 olur oynadım 3 dk vardı 30 sayı atmışlardı 31 sayıda bitti maç o**spu karılar :D

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,356
113
Anlaşıldı

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
222
43
161.5 ALT OYNADIM GENEL son 10 saniyede faullerle berabe 162 sayı cıktı üst oynasak gelmez benimde cok basıma geliyor sıkıntı durum