Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti oktay5858 / Geceye Bir şarkı Bırak 70.000 Misli

Kupon Miktarı
70000
Kupon Oranı
1.73

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Tamam da senin burda bu kuponları paylaşma dakika amacın ne neden burda bu paraları saçma sapan maçlara basıpta paylaşıyosun insanların anlamadığı o ego falan degıl demişsin geceye bı şarkı bırak diye kupon paylaşma nin amacı nedir ayrıca 2 gündür bakıyorum bu kadar saçma sapan maçlara bu kadar yüklü basmanın amacı nedir senin amacın kazanmak falan değil senin başka bı derdin var acısını kaybederek bastırmaya calısıyosun gibi derdin para yada kuponun tutması falan değil kafandaki şeyi böyle bastırmaya calışıyosun

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113
Birincisi boş konuşuyorsam forum admini dahil 5 tane adam seni boş konuştuğun için neden uyarıyor? İkinicisi konunun birinin seni bilmesi ile alakası yok tamamen boş konuşmanla alakası var. Üçüncüsü burası kızılay veya yardım kuruluşu değil tabiki herkes kendi menfaatleri doğrultusunda forumu kullanıyor bende durumum müsait olunca konu açıyorum yine müsaitliğim kadar dağıtım yapıyorum nitekim yapımda. Son olarak bence kendini daha fazla küçük düşürmeden bak işine
Of birader of valla of tamam abi sizsiniz ya uğraşamicam gece gece

oktay5858

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
289
53
Tamam da senin burda bu kuponları paylaşma dakika amacın ne neden burda bu paraları saçma sapan maçlara basıpta paylaşıyosun insanların anlamadığı o ego falan degıl demişsin geceye bı şarkı bırak diye kupon paylaşma nin amacı nedir ayrıca 2 gündür bakıyorum bu kadar saçma sapan maçlara bu kadar yüklü basmanın amacı nedir senin amacın kazanmak falan değil senin başka bı derdin var acısını kaybederek bastırmaya calısıyosun gibi derdin para yada kuponun tutması falan değil kafandaki şeyi böyle bastırmaya calışıyosun
Saçma sapan maçlar mı anlıyorum

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,533
9,413
113
benim de dikkatimi çekti 2 3 gündür bu eleman aslında 2 gram beyni de yok şili ligine üst mü oynanır neyse 2 gün sonra kod konularında görürüz bunu da değirmenin suyu biter yakında

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113
Şili 3.ligine 70k

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Aynen öyle senin derdin kupon tutturmak para falan kazanmak değil kafan başka yerde yoksa bu kuponları yapıp buraya atmazsın
Ben tut tutuyorum süperim her kupon geliyo falan değil ondan ahkam kesmiyorum bizimde bişey tükürdüğüm yok ama senin ki başka bisey

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Biraz burdaki lerle etkileşime girsen bıraz sohbet muhabbet arada sorsan ne atalım ne yapalım dıye bıraz geyik çevirsen kafa rahatlar bıraz bide böyle dene istersen

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,038
19,836
113
benim de dikkatimi çekti 2 3 gündür bu eleman aslında 2 gram beyni de yok şili ligine üst mü oynanır neyse 2 gün sonra kod konularında görürüz bunu da değirmenin suyu biter yakında
Sana hak vereceğim aklımdan geçmezdi konuşma lan helall