- 38,341
- 37,193
- 113
Benim yokSigarası olmayan bir kişi gelsin hemen
Benim yokSigarası olmayan bir kişi gelsin hemen
Beni neden çıkartmaya çalışıyorsun onu anlamadımDost bigrick yok. Benim de sigaram falan var sabah sabah kumara vereceğiz nasıl beni de çıkar bigricki de
6 kişi 150 ver hiç uğraşma
Günaydın dost vallahi ilk defa gördüm sen beni gördün mü hiç daha önce ?Günaydın dost. Ben yıllardır buradayım![]()
Genelde görüyorum seniGünaydın dost vallahi ilk defa gördüm sen beni gördün mü hiç daha önce ?
Zaten o listede çıkanlar hakkıdır Bir de ben vardım zaten adalet buldu yerineListe bu şekilde. Bu dostlarım bana PM atsın. Ayrıca Muro1988 da başından sonuna kadar takip ettiği için onun da hakettiğini düşünüyorum. Bu dostum da bana PM atsın.
bol kazançlar kesene bereketListe bu şekilde. Bu dostlarım bana PM atsın. Ayrıca Muro1988 da başından sonuna kadar takip ettiği için onun da hakettiğini düşünüyorum. Bu dostum da bana PM atsın.
Yıllardır diyor ya 260 mesajı var adamınGünaydın dost. Ben yıllardır buradayım![]()
Kesene bereketListe bu şekilde. Bu dostlarım bana PM atsın. Ayrıca Muro1988 da başından sonuna kadar takip ettiği için onun da hakettiğini düşünüyorum. Bu dostum da bana PM atsın.
Kesene bereket 200 lük kaybedelim sabah sabah 🤣Liste bu şekilde. Bu dostlarım bana PM atsın. Ayrıca Muro1988 da başından sonuna kadar takip ettiği için onun da hakettiğini düşünüyorum. Bu dostum da bana PM atsın.
Attım DM KralListe bu şekilde. Bu dostlarım bana PM atsın. Ayrıca Muro1988 da başından sonuna kadar takip ettiği için onun da hakettiğini düşünüyorum. Bu dostum da bana PM atsın.
Ama tam da hak edenlere çıktı Biliyor musun bir kişi hariç O da bendim o kişiyi de boş geçmediKesene bereket 200 lük kaybedelim sabah sabah 🤣
Biran önce 1000 mesaja ulaş dost sende ki elmaslar 500 TL ediyorGenelde görüyorum seni
Fatih arkadaş vardı bir de sağlık olsunAma tam da hak edenlere çıktı Biliyor musun bir kişi hariç O da bendim o kişiyi de boş geçmedi
Havadan atacak yakala 😄Nerden atacan reis
Onun yerine @Proletarya olsaydı liste bizden adil olacaktıRasim hariç Rasim sonradan geldi kısmeti imiş