- 38,341
- 37,193
- 113
Bırak şimdi dost gözünde uçaklar dedeler hesapta para o yatak adama batarVallahi para varken ben çok rahat uyuyorum bayılıyorum
Bırak şimdi dost gözünde uçaklar dedeler hesapta para o yatak adama batarVallahi para varken ben çok rahat uyuyorum bayılıyorum
Kaç kişi çekiyorsun 4 kişi miRasim12355+
Bigrick+
Fatih3217+
Prolaterya+
Marley15+
Beşiktaş+
Muro1988 +
Peatsx+
Liste bu şekilde. Geri kalan kişiler ya roll bittikten sonra gelmiş ya da Rolle hiç dahil olmamış. Çekip geliyorum listeyi
Yüzde 50 sansimiz varKaç kişi çekiyorsun 4 kişi mi
Para varken kafam güzel yatıyorum ya gözümün önüne gelmiyorBırak şimdi dost gözünde uçaklar dedeler hesapta para o yatak adama batar![]()
4+1 kisi sigaraKaç kişi çekiyorsun 4 kişi mi
Bol şans yazan da listede farkeden bir şey olmamışRasim12355+
Bigrick+
Fatih3217+
Prolaterya+
Marley15+
Beşiktaş+
Muro1988 +
Peatsx+
Liste bu şekilde. Geri kalan kişiler ya roll bittikten sonra gelmiş ya da Rolle hiç dahil olmamış. Çekip geliyorum listeyi
Baştan beri takip ettim eğer çıkmazsa Sigaran Benim zaten yok talibizSigarası olmayan bir kişi gelsin hemen
Bol şans bigrick kim la 10 senelik Forum hayatımda ilk defa duydum öyle bir uyemi varmışRasim12355+
Bigrick+
Fatih3217+
Prolaterya+
Marley15+
Beşiktaş+
Muro1988 +
Peatsx+
yari yariya şansim var sol elle çekRasim12355+
Bigrick+
Fatih3217+
Prolaterya+
Marley15+
Beşiktaş+
Muro1988 +
Peatsx+
Olsun dost kimseyi kirmayalimBol şans yazan da listede farkeden bir şey olmamış
Hadi çek artık sen 😄Olsun dost kimseyi kirmayalim
Bol şans yazmış tamam yeterli 🤣Bol şans bigrick kim la 10 senelik Forum hayatımda ilk defa duydum öyle bir uyemi varmış![]()
Günaydın dost. Ben yıllardır buradayımBol şans bigrick kim la 10 senelik Forum hayatımda ilk defa duydum öyle bir uyemi varmış![]()
Sapla sana da bana da çıkacak yenidenbana %50 degıl en %95 lazım tutması ıcın
Dost bigrick yok. Benim de sigaram falan var sabah sabah kumara vereceğiz nasıl beni de çıkar bigricki deOlsun dost kimseyi kirmayalim
Günaydın Kral ilk defa gördüm seniGünaydın dost. Ben yıllardır buradayım![]()
21 Nisan 2024 yıllardır dediğin de 1 yil anca olmuş be kralGünaydın dost. Ben yıllardır buradayım![]()