- 50,210
- 23,573
- 113
Ya normalde zaten 4-5 kişi takip etti seçip gönderse kendi sıkıntı olmayacak da bu şekil sıkıntı oluyor işte o kadar takip ediyorsun sonunda gelip beğeniyor adam ona çıkıyor gel de Deli Olma12 begeni oldu😁😁
Ya normalde zaten 4-5 kişi takip etti seçip gönderse kendi sıkıntı olmayacak da bu şekil sıkıntı oluyor işte o kadar takip ediyorsun sonunda gelip beğeniyor adam ona çıkıyor gel de Deli Olma12 begeni oldu😁😁
kapiyi tutun kapıyı12 begeni oldu😁😁
Baştan beri takipteyim bakabilirsinBeğeni listesini hazırladım şimdi rollu takip edenlerin kontrol ediyorum. Araya kaynamaya çalışan varsa soylesin
Bu gemiden bize ekmek çıkmaz sanki dost12 begeni oldu😁😁
Bari kuponun won saatini baz al dost o saate kadar takip edenleri seç ki zaten 4 kişiydik toplamda kupon tutana kadarda ,Çekiliş site üzerinden yapılacak beyler. Haksızlık olmayacak
Banada oyle geliyor nasip artikBu gemiden bize ekmek çıkmaz sanki dostilk beğenen biziz
![]()
konudan takip edenleri alsana dost adamlara haksızlık olmasınÇekiliş site üzerinden yapılacak beyler. Haksızlık olmayacak
malesef banada öyle geliiiyBanada oyle geliyor nasip artik
İhtiyaci olana ciksin dicemde herkesin ihtiyaci var sans artikmalesef banada oyle geliiiy
İhtiyacı olmayan kafası yastıkta rahat uyuyo şuanİhtiyaci olana ciksin dicemde herkesin ihtiyaci var sans artik
veya diger sayfada takiliyorİhtiyacı olmayan kafası yastıkta rahat uyuyo şuan![]()
Bu kumar değişik Bir illet dost para varkende uyutmuyor yokkendeİhtiyacı olmayan kafası yastıkta rahat uyuyo şuan![]()
Al benden de o kadar gidikliyo insanıBu kumar değişik Bir illet dost para varkende uyutmuyor yokkende![]()
Vallahi para varken ben çok rahat uyuyorum bayılıyorumBu kumar değişik Bir illet dost para varkende uyutmuyor yokkende![]()