- 9,461
- 3,223
- 113
sıkıntı yok dost burda kımse darılcagını sanmıyorumSizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
sıkıntı yok dost burda kımse darılcagını sanmıyorumSizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
kesene bereket simdidenSizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
Eyvallah dost bas tacisin sen kazanda herkese yetmez zatenSizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
🤒Sizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
Valla bendede o sorun var baş ağrısı yapıyor yeminleSabahtan beri sigara sızdım ya deli olacağım ya 😄
😂😂😂😂😂Sabahtan beri sigara sızdım ya deli olacağım ya 😄
Kesene bereket KralSizin de sinerjinizle geldi beyler. Varolun. Şimdi 3 kişi seçeceğim lütfen darilmayin. Rollerim kaldığı yerden devam edecek.
Ortaklaşın muroyla ikinizden birine verirse sigaralar alınsınValla bendede o sorun var baş ağrısı yapıyor yeminle
Afiyet olsunKesene bereket Kral
Saygılar dost nasılsınOrtaklaşın muroyla ikinizden birine verirse sigaralar alınsın
Seçerse olacak da bakalım şansaAfiyet olsun![]()
Sabahtan beri sigara sızdım ya deli olacağım ya 😄
Sağol kardom uyumaya yakın geldik. Sonucu bekleyip sızacağız. Sen napıyon nasılsınSaygılar dost nasılsın
İlk bol sans dikeyen ikimizizSeçerse olacak da bakalım şansa
Valla ne olsun ya işten geldik bizde birazdan uyuruzSağol kardom uyumaya yakın geldik. Sonucu bekleyip sızacağız. Sen napıyon nasılsın
Belli olmaz şans)) seçer seçer seni seçer muro
Baştan sona kadar takip eden de filmİlk bol sans dikeyen ikimiziz![]()