- 1,239
- 179
- 63
valla biz ediyoduk sende ediyodun gardaşımmDüzgünce takip eden 8 den fazla yoktur bence kimse kalmaz açıkta
valla biz ediyoduk sende ediyodun gardaşımmDüzgünce takip eden 8 den fazla yoktur bence kimse kalmaz açıkta
gönlüne sağlık üstad. umarım son kuponda kazanır. kalbine göre versin Allah.Arkadaşlar son kupon da won 3.5k lık çevrim kaldı kaybetse de dağıtım kesin oldu artık 6 kişiye ulaşıcam dedim 8e çıkarıyorum son kuponun kaybetmesi önemli değil benim elimden gelen budur çok fazla takip eden var çıkmayanlar hakkını helal etsin
Bencede bir yetkiliye devret liste dağıtım isleriniArkadaşlar son kupon da won 3.5k lık çevrim kaldı kaybetse de dağıtım kesin oldu artık 6 kişiye ulaşıcam dedim 8e çıkarıyorum son kuponun kaybetmesi önemli değil benim elimden gelen budur çok fazla takip eden var çıkmayanlar hakkını helal etsin
Ömrümüzü yedi asasını sevdiğimreis git 1800 1800 dedeye bass yav![]()
Kimi kasası olsa da kovalıyor havadan gelsin diye arkada 5k basarken roll takip eden çok gördümBilemedin 1 enişte herkesin durumu kötü belli ki
Şu arkadaş yapabilir bence listekesene bereket
😅Çin Rusya Kore Avustralya won sen bir asyalı hak ettin reis
çok haklısın eniştemm vallaKimi kasası olsa da kovalıyor havadan gelsin diye arkada 5k basarken roll takip eden çok gördüm
Bunu yapabilecek burda max 4 5 kisi var gördüğüm kadariylaBencede bir yetkiliye devret liste dağıtım islerini
Sen 5dkda çözersin aslında mevzuyuBunu yapabilecek burda max 4 5 kisi var gördüğüm kadariyla
Valla öyle yapan tam şizofren bana göre enişte. Başka açıklaması yokKimi kasası olsa da kovalıyor havadan gelsin diye arkada 5k basarken roll takip eden çok gördüm
Neyi takip edecek şöyle enisteSon görülme dm olmadı dostlar çok bozmuş kendini
Bana farketmez herkes uygun görürse yaparızŞu arkadaş yapabilir bence liste
Çok iyi başardın ard ardaArkadaşlar son kupon da won 3.5k lık çevrim kaldı kaybetse de dağıtım kesin oldu artık 6 kişiye ulaşıcam dedim 8e çıkarıyorum son kuponun kaybetmesi önemli değil benim elimden gelen budur çok fazla takip eden var çıkmayanlar hakkını helal etsin
Sen adama yaz reis, halledersin senBunu yapabilecek burda max 4 5 kisi var gördüğüm kadariyla
Reis valla ben mesajları okumaya geldim haa. Bol şanslar diledim birde. Kimseden 1 kuruş almadım almam da takip de etsem 🤣🤣Kimi kasası olsa da kovalıyor havadan gelsin diye arkada 5k basarken roll takip eden çok gördüm
5K mi az görmüşsün eniste rol takip edip ödül alan adam 20klik kupon atiyor 5 dakika sonraKimi kasası olsa da kovalıyor havadan gelsin diye arkada 5k basarken roll takip eden çok gördüm