Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Okkocha36 | Kasa 3k Hedef 13k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nurullah14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
3,409
113
Arkadaşlar son kupon da won 3.5k lık çevrim kaldı kaybetse de dağıtım kesin oldu artık 6 kişiye ulaşıcam dedim 8e çıkarıyorum son kuponun kaybetmesi önemli değil benim elimden gelen budur çok fazla takip eden var çıkmayanlar hakkını helal etsin
gönlüne sağlık üstad. umarım son kuponda kazanır. kalbine göre versin Allah.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,248
19,194
113
Arkadaşlar son kupon da won 3.5k lık çevrim kaldı kaybetse de dağıtım kesin oldu artık 6 kişiye ulaşıcam dedim 8e çıkarıyorum son kuponun kaybetmesi önemli değil benim elimden gelen budur çok fazla takip eden var çıkmayanlar hakkını helal etsin
Bencede bir yetkiliye devret liste dağıtım islerini

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,998
721
113
Çin Rusya Kore Avustralya won sen bir asyalı hak ettin reis

KaRaa

Genç Yaşlı Farketmez..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,942
5,688
113
Bence bu roll konularında forumda etkinlik veya dağıtım yapmış kişilere ödül verilmeli sırf takiple olmuyor bu iş.
Bana göre tabi. yoksa konu sahipleri istediklerine vermekte özgür kimsede laf edemez.

engineer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,869
922
113
Çok iyi başardın ard arda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...