- 24,023
- 7,703
- 113
Çekim limiti vardir belki eniste bonus varyaBöyle durumda 15k üstü denenebilir gittiği yere kadar
Çekim limiti vardir belki eniste bonus varyaBöyle durumda 15k üstü denenebilir gittiği yere kadar
4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcazŞimdi hepimizi aydinlat sonra konuyu kapattir aga da millet soru işaretiyle beklemesin. @Okkocha36
Taş taşıdıSen niye yoruldun dost
ışığı yak dost aydınlanırsınŞimdi hepimizi aydinlat sonra konuyu kapattir aga da millet soru işaretiyle beklemesin. @Okkocha36
VurulurBöyle durumda 15k üstü denenebilir gittiği yere kadar
Konuyu kapattir dm kpat bence dost4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
Aynen dost özelden ulas buralarda liste yasak4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
Adam beğeni atmayı bilmiyor dm nasıl kapatsın tarif et bakalım 3 aylar hatrınaDm kapat dost bence sen
Kazanan arkadaslara tebrıkler sımdiden4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
Yok onu anladık da dost hani millet beni seçti mi diye bekliyor sonra.4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
mantıklı dost. Seçtikten sonra buraya da bilgi aktar yoksa kaos çıkar.4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
Eyvallah dost4 k dağıtım olacak 8 takip eden arkadaş seçicem özelden ulaşıcaz
SeçicemYok onu anladık da dost hani millet beni seçti mi diye bekliyor sonra.