- 19,441
- 7,481
- 113
Wooo n
Yeni roll açanın aklını etiketle karıstırmayın@Okkocha36 tebrikler buda won
Ilk ve son olur gibi eniste birazdan kiyamet kopar buralardaYeni roll açanın aklını etiketle karıstırmayın
O ne dost bonus şartı neŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Eyvallah reisŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Tamamdır dostŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Hadi bakalım bol şans dostumŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Bol şans dostŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
SabırsızlanıyorlarTamam agalar sakin 10 kere hadi hadi yazmanıza gerek yok ya![]()
Yolla gelsn dostŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Bonus ne kadarŞimdi bonustan devam 5 kat çevrimi var all in gidicem bonusu bonus biter bitmez kasada 6k kalırsa çekim 13 k yı beklemiycem 3k benim dağıtmak için borcum zaten
Bir won yazan 3 kere yazıyor bende yazdım demekki böyle bi akım var destek olalım diyeTamam agalar sakin 10 kere hadi hadi yazmanıza gerek yok ya![]()