- 1,160
- 842
- 113
Umarım hedefine takılmadan ulaşırsın, bol şanslar dost.
Dimi 😆😆Adamın hayalleri var bırakın karışmainn
Sence ihtimali var mı 🤔Umarım hedefine takılmadan ulaşırsın, bol şanslar dost.
Sen Beşiktaşlı degilmiydin yafssCemal sen misin güzel kardeşim
İhtimaller, umarım olur.Sence ihtimali var mı 🤔
Dost aldım geldim 200 TL ver şu ilk adımıEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Konu kapandı teklifine açığız @baha1010Dün Liverpool cifteye 1.239 oran 15k gibi bir miktar verdim olmuyo
sabahtan beridir yatırımlarda kayıptayım sabah 6 da basladım eylül yatırımlarıma özel 2 tl betten 100 bonanza spinde kaybettim sonra 400 attım onu kaybettim, sonra öğlen bi 750 tl attım onuda kaybettim. 1xbet promosyon kodu göndermiş çevirdim 1750 tl çıktı canlı destek 1750 tl 25x ana para çevrimi yapmamı istedi bu noktada kararsızım tamam site iyi site istedikleri parada var ama 1750 tl için ana para 25x çevrimi çok düsündürtüyor sence yatırımmi yoksa yarınamı saklim kararsızımKonu kapandı teklifine açığız @baha1010![]()
Öncelikle geçmiş olsun umarım kazanırsın dost ama şahsi fikrim ben o tür bonuslari sevmemde almamda slotta bir kaç saat ara verip 500 kasayla 3-4 adım Spor yapabilirsen iyi bir kasa elde edersin ben olsam öyle yaparimsabahtan beridir yatırımlarda kayıptayım sabah 6 da basladım eylül yatırımlarıma özel 2 tl betten 100 bonanza spinde kaybettim sonra 400 attım onu kaybettim, sonra öğlen bi 750 tl attım onuda kaybettim. 1xbet promosyon kodu göndermiş çevirdim 1750 tl çıktı canlı destek 1750 tl 25x ana para çevrimi yapmamı istedi bu noktada kararsızım tamam site iyi site istedikleri parada var ama 1750 tl için ana para 25x çevrimi çok düsündürtüyor sence yatırımmi yoksa yarınamı saklim kararsızım
Slot oyuncusuyum normalde ama 5 k dan aşağı slota girmeyi sevmiyorum çabuk emiyorÖncelikle geçmiş olsun umarım kazanırsın dost ama şahsi fikrim ben o tür bonuslari sevmemde almamda slotta bir kaç saat ara verip 500 kasayla 3-4 adım Spor yapabilirsen iyi bir kasa elde edersin ben olsam öyle yaparim
bende o kafadayım zaten sabahtan sansım olmadıgı belli oldu en iyisi yarına atim. seninde dediğin gibi böle böle oynarım. 25x çevrim zaten zor bi çevrimÖncelikle geçmiş olsun umarım kazanırsın dost ama şahsi fikrim ben o tür bonuslari sevmemde almamda slotta bir kaç saat ara verip 500 kasayla 3-4 adım Spor yapabilirsen iyi bir kasa elde edersin ben olsam öyle yaparim
şans işi bugün bende olmadıgı belliSlot oyuncusuyum normalde ama 5 k dan aşağı slota girmeyi sevmiyorum çabuk emiyor
Şansın bol olsun dost... Umarım çok kazanırsın herşey güzel olur senin içinbende o kafadayım zaten sabahtan sansım olmadıgı belli oldu en iyisi yarına atim. seninde dediğin gibi böle böle oynarım. 25x çevrim zaten zor bi çevrim
Eğer o irade varsa elbette en doğru hamle yarına ertelemen olurşans işi bugün bende olmadıgı belli
hepimizin hocam hepimizn sansı bol olsun hepimiz çok kazanalımŞansın bol olsun dost... Umarım çok kazanırsın herşey güzel olur senin için
2 3 deneme bonusu alırım simdi bide iki üç saçma sitelerin yatırımsız pragmatic kodlarını aldımmı hevesimi almış olurum.Eğer o irade varsa elbette en doğru hamle yarına ertelemen olur
oynadıgın site hakkında bugün sikayet açıldı
Bakiye düşük diye ödediler sıkıntı yok bakiyem artınca sağlam sitelere geçicemoynadıgın site hakkında bugün sikayet açıldı