hadı ıns bol sans dılerımEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Hayırlı olsun kardeşimEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Bol şans dost umarım sabırla direnir ve başarırsın ...Evet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Kumara başlayalı 2 ay olmuştur ve benim kafamdaki dahiyane fikirlerEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Dün Liverpool cifteye 1.239 oran 15k gibi bir miktar verdim olmuyoEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Bol sanslar dostum umarım kazancla sonlanır.Evet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Bunu yapıyorsan aylık 30 maçı analiz et hepsini not et sırayla oyna diyer türlü anlık seçersen kayıp yaşarsınEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Sana bi tavsiye veriyim @cemal12 den al maçları bu işin piri odurEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Yanlış anlama dostumda 14 yıldır oynuyorum senin bu sistemini çok denedim bir yerde patlak verirsin 1.18 orandan yattigimi bilirim bence boş işler ugrasmaEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Dep girilmez kim olursa olsun ev her zaman taraftarın desteği ev avantajı var böyle düşünmek lazımDün Liverpool cifteye 1.239 oran 15k gibi bir miktar verdim olmuyo
İlk maç güm 🤣🤣🤣🤣Evet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Kesin o 😆😂Cemal sen misin güzel kardeşim
Kahkaha attım Allah seni de güldürsün kardeşimEvet arkadaşlar günlük 1.25 orandan kasa katlayarak 1 ayda 200den 200.000e ulaşmaya çalışacağım öncelikle kendime sonra size sabrın kazandırdığını ikna etmek istiyorum
Bana da lazım kullandıklarindanDevamlı söylüyorum içmeyin kardeşim diyorum şu boku