- 1,047
- 490
- 83
Gelir kardeşim tebriklerBaba 435 TL çekim verdim bekliyorum mis gibi eller açtım haaa
Gelir kardeşim tebriklerBaba 435 TL çekim verdim bekliyorum mis gibi eller açtım haaa
Ulan bu ugulamayi da geçen indirdiydim sandıktır diye öyle kaldı 50 TL bonus bile nasıl iyi geldi haaGelir kardeşim tebrikler
1 k paylassan yeri bura mı derlerdi 60 vurunca tebrik ederlerTeşekkürler
Bende paso 25 linkten girdim knk adamlar yere Okey Ata ata bittim100k ya kadar yatırımsız çektiriyor ha. Ama kazandırmaz o kadar heralde. 2 elde de okey verdi kafadan o sayede kazandım
Valla aslında denenir bu site ama müdahele olur gerek yok diye devam etmedimBende paso 25 linkten girdim knk adamlar yere Okey Ata ata bittim
Bende direk 435 oldu verdim cekimiValla aslında denenir bu site ama müdahele olur gerek yok diye devam etmedim
Sansin daim olsun dostDost valla iyi ki paylaştın gece kupon parası yaptık sayende @cezafan92
Tebrikler dostCekim verdik bakalim gelecekmi
Bende aç gözlülükten gittm 400 olduk bastık 200 gitti diger 200 de simdi gidiyorOkey oynamayı adam gibi bilmediğim için bir ben çekemedim galiba![]()
32 taş kala tektim 12 taş kala adam bittiBende aç gözlülükten gittm 400 olduk bastık 200 gitti diger 200 de simdi gidiyor
Kanki şans işi oda yaOkey oynamayı adam gibi bilmediğim için bir ben çekemedim galiba![]()
Kumar işte32 taş kala tektim 12 taş kala adam bitti
Kaç tur işe yarar taş gelmedi