- 1,022
- 482
- 83
Birader burası roketbet konusu muroketbet güncel foto atarmsnız
Birader burası roketbet konusu muroketbet güncel foto atarmsnız
At ve rezil et sitenin adresini attim buraya ben sadece ne çıkarım olacak bnm bilmeyenleri bilgilendiriyoruz altında bisi arıyorsunuz bak ne güzel faydalanan arkadaşlar olduKanka SS atıp seni rezil etmek istemiyorum zorlama
yanlıs attık uzatmaBirader burası roketbet konusu mu
Tebrikler710 TL çektik bakalım ödeyecek mi
5e iner o. Önce reklam sonra iptal25 TL ye indirmisler korkudan 🤣
Bi atsana nerdeymiş ref 😅😅Kanka SS atıp seni rezil etmek istemiyorum zorlama
25 verdi 50 nerede
+125 TL ye indirmisler korkudan 🤣
Metin bu aralar şansin yokElden 2 taşa yım 1 tane taş çekemedim hayattaki şansım lanet olsun
Aynen bu oyun 2 kişilik de oynanıyormuydu gittik 4 kişilik masaya oturdukMetin bu aralar şansin yok
Bende din kaybettimAynen bu oyun 2 kişilik de oynanıyormuydu gittik 4 kişilik masaya oturduk
sabah banada aynısı oldu yanıma bir kadın geldi sanki hayattaki tek amacı beni taşlamak 2 okeyle kaybettimElden 2 taşa yım 1 tane taş çekemedim hayattaki şansım lanet olsun
Geçmiş olsunBende din kaybettim
Hep birlikte kurtulmamız lazım ha kumarı bırakalım diyoruz hoppa okeyi cikiyorblack jackte kaybet, okeyde kaybet, kendi yatırımımla sweettede kaybettim galiba ben 2 gün yatırma işini bırakıyorum üstümde bir ugursuzluk var son 3 tl de 2,50 den spin aldım sinirden freespine düstü sevindim gelen çarpan 15xpazartesiye kadar yokum artık