- 9,733
- 6,786
- 113
O son 3 ü kuzma salağı nasıl attı hayret ettim iyi denk gelmiş sanailk yari bittiginde 227.5 üst almıştım 3.ceyrek sonu söve söve bi hal oldum kapattim son 2dk açtım olmucak şeyler oldu
O son 3 ü kuzma salağı nasıl attı hayret ettim iyi denk gelmiş sanailk yari bittiginde 227.5 üst almıştım 3.ceyrek sonu söve söve bi hal oldum kapattim son 2dk açtım olmucak şeyler oldu
ya sorma dost kalbım cikiyorduO son 3 ü kuzma salağı nasıl attı hayret ettim iyi denk gelmiş sana![]()
Dostum naptın sen yetim duyururken üstüme cami felan mi yaptırdınilk yari bittiginde 227.5 üst almıştım 3.ceyrek sonu söve söve bi hal oldum kapattim son 2dk açtım olmucak şeyler oldu
tebrikler bu aradaSon kupon dostlar buda yanacak gibi şans tutmuyor bi türlü..
alt oynayıp yatsam kafayı sıyırırdım heraldeDostum naptın sen yetim duyururken üstüme cami felan mi yaptırdınbol kazançların olsun
Kafayı yemek mi ? İdda alemine olmayan argoyu kullanır kendime gelemedimalt oynayıp yatsam kafayı sıyırırdım heralde![]()
bol şansKusurati buna salladım maçta penaltı oldu şuan ve kaçırdı tabiki sasirmadik![]()
Tebrikler.Kazancin daim olsunSon kupon dostlar buda yanacak gibi şans tutmuyor bi türlü..
Chicago dengesiz takım bostonda keza öyle NBA de herşey olabiliyorChicago maçı çok tuhaf maç oldu son periyota girerken 19 sayı öndeydi Boston 14 sayı fark yedi