Çekim geldi tşkler odeonbet
Ekli dosyalar
-
345.3 KB Görüntüleme: 132
Bu nedirÇekim geldi tşkler odeonbet
Reis sen ne kod ile uğraşıyorsun canlıya bağlanBu nedir
Kafalarına göre ekliyolar ne yazık ki kardeşim dün gece kendi evimden üye oldum ip zırvası yaptı. Bu gece arkadaşımın evinden onu üye yaptım kabul etti bonusu tanımladı 300 lirada çekim yaptık. Yani kesin bişi yok totoşlarda o yüzden çekim yapan da olabilirYa ağa Allah rızası için şu paylaşımı silin millet üye olmasin adamlar ömrü hayatımda kendi telefonumdan kendi internetim üzerinden üyeliğime ip adresi dedi aklım almıyor nasıl olabilir bu vermemek için bu kadar kahpelik olmaz ya
lan ne nankoru mesajlarda bi tane alan yok. neyin kafasini yadiyon.Ben siteyi savunmadim boş yapma namkor
yav kardedim kimseye vermiyolar herkezmi hataliYa ağa Allah rızası için şu paylaşımı silin millet üye olmasin adamlar ömrü hayatımda kendi telefonumdan kendi internetim üzerinden üyeliğime ip adresi dedi aklım almıyor nasıl olabilir bu vermemek için bu kadar kahpelik olmaz ya
lan formda mesaj olmasi ne alaka herkeze ip diyor 1 tane alan yok yuzlerce kisi cekti yazmisin bonusu alan yokDaha 85 msj var kim site adamı sen yokken ben burda formdaydim çok boş insansın saygisizsin
yav bosa uye oldu herjezİp dedi bana da üye değildim
Vermiyorlar bonus dün açtığım hattin mobil internetinin üzerinden üye oldum ip dedileryav bosa uye oldu herjez
Kardeş kalleş bir site o kahpenin evladı canlı destek ip adresi dedikten sonra hiçbir şekilde kendimizi hakli olsak bile savunamiyoruz hiçbir delilde göstermiyorlar lanet olsun verecekleri bonusa bu siteden seni ararlarsa ana avrat küfür et kapat suratlarınayav bosa uye oldu herjez
Benle edebinle konuş lanlı lunlu konuşma hayırdır isenw gelmiyorsa çık konudan boş yapma banalan formda mesaj olmasi ne alaka herkeze ip diyor 1 tane alan yok yuzlerce kisi cekti yazmisin bonusu alan yok