Dostum geceden buyana yüzlerce insan aldı çekim yaptı birakda nasiplensinlerBu konuyu açani sevmek lazım
Site dün konu açıldığı an dan itibaren fulll bonus alanlarında bakiyesi 3 dakkada yattı site ödeme konusunda sağlam sorun milletin kurnazlık yapıp Multi hesaplarla bonus istemesibu site nasil bi site hem 1 saat bekletiyo sonrada baglanmiyor. kim guvenipte bunlara ytrm yapar
Multi açarsan böyle olurKAÇ SAAT BEKLEDİM IP DEDİ ANASINI AVRADINI BİLMEM NAPIYIM BUNLARIN BEN YA ÜYE FALAN OLMAYIN SAKIN KAHPE EVLADI BUNLAR
lan ne multisi hayatimda ilk defa gordum siteyi sitenin adamisinSite dün konu açıldığı an dan itibaren fulll bonus alanlarında bakiyesi 3 dakkada yattı site ödeme konusunda sağlam sorun milletin kurnazlık yapıp Multi hesaplarla bonus istemesi
bu emre sitenin adami mesajlari hep okudum herkeze ip demisler bu emreden baska siteyi savunan yok bu tur insanlara itibar etmeyin.Site dün konu açıldığı an dan itibaren fulll bonus alanlarında bakiyesi 3 dakkada yattı site ödeme konusunda sağlam sorun milletin kurnazlık yapıp Multi hesaplarla bonus istemesi
Heee dostum sitenin adamıyım bi kayıt tarihine ve msj bak sonra yorum yap senin yaptığın namkorluklan ne multisi hayatimda ilk defa gordum siteyi sitenin adamisin
Ben siteyi savunmadim boş yapma namkorbu emre sitenin adami mesajlari hep okudum herkeze ip demisler bu emreden baska siteyi savunan yok bu tur insanlara itibar etmeyin.
Daha 85 msj var kim site adamı sen yokken ben burda formdaydim çok boş insansın saygisizsinbu emre sitenin adami mesajlari hep okudum herkeze ip demisler bu emreden baska siteyi savunan yok bu tur insanlara itibar etmeyin.
Bankada aynisini dediİp dediler çıktılar kral isim icinden halbuki üyelikte yoktu siteye
Deneme bu değil mi arkadaşlar link lütfen kadın yazınca cevap yokGüncel link lazım odeon bet yardım etsin biri 👌🏻👌🏻👌🏻