- 20,091
- 12,198
- 113
+1 haklısınBi bucuk saattir asker ettiler bekletiyolar ip dedi sitenin ismini bile duymadım daha önce sanırım yeteri kadar insana ödediler bahane buluyolar boşuna bağlanmayı beklemeyin canlıya
+1 haklısınBi bucuk saattir asker ettiler bekletiyolar ip dedi sitenin ismini bile duymadım daha önce sanırım yeteri kadar insana ödediler bahane buluyolar boşuna bağlanmayı beklemeyin canlıya
Banada ıp dedi mk sitesiİlk defa üye oldum ip dedi ipne ne diyorum cevap vermiyor![]()
Sms giden numaralara veriyor o yüzden ip diyorlarBanada ıp dedi mk sitesi
Keyfi bonus eklemesi yapıyorlar bilerek tel netinden üye oldum çakışma felan deyip vermemezlik ederler diye yine de vermedilerİlk defa üye oldum ip dedi ipne ne diyorum cevap vermiyor![]()
Hiç alakası yok burdan görüp sms gelmeden alan bir sürü insan evladı olduSms giden numaralara veriyor o yüzden ip diyorlar
Nasıl yani ?ip diyenler farklı tarayıcı ve netle baglanın bende öyle almıştım ip olduğu halde yeterki eklesin çekerken sorun olmuyor
Kanka demekki onların üye olduğu numaralara da mesaj gitmişHiç alakası yok burdan görüp sms gelmeden alan bir sürü insan evladı oldu
Crome dan bağlanınBağlanmış olduğunuz IP üzerinden farklı üyelik bulunmaktadır. Deneme bonusu hakkınız bulunmamaktadır. Promosyonlarımızdan yararlanmak için telegram adresimizi takip edebilirsiniz.
Fark ediyor mu ?Crome dan bağlanın
Hayır deneme bile bir daha o kadar sıra bekleyip aynı cevabı alacaksınFark ediyor mu ?
Dua et knk akxnskdson 14 kişi beyler ne yapmamız gerekiyo ip dememesi için
Bağlanır bağlanmaz konuya girme biraz havadan sudan konuş yatırım yapıcam falan deson 14 kişi beyler ne yapmamız gerekiyo ip dememesi için
Evet normal Google arasında fark var nezeman Google dan girsem ip derler Chrome dan girince ip demiyorlar banaFark ediyor mu ?