UyapKral e devlettemi gözüküyor
UyapKral e devlettemi gözüküyor
Eğer ödemeyi icra dairesi üzerinden yapmadıysa ve avukat borcun ödendiğine dair dosyaya yazı göndermediyse harçla kapanmaz önce avukatla görüşsün150 200 lira civari harc bedeli var, hangi icra dairesi ise ara ogren ibanlarina yatir onlar kaldircak avukatlik degil
Ben harç masrafı ödediğimi hatırlamıyorum bunlar kapalı yazıyor yine de gidip sorayım mi biEğer ödemeyi icra dairesi üzerinden yapmadıysa ve avukat borcun ödendiğine dair dosyaya yazı göndermediyse harçla kapanmaz önce avukatla görüşsün
İcra dairesinden sorabilirsinharç bedeli ödemen gerekiyor icra dairesine
Neden Türkçe yazmıyorsun ki anlayamıyoruzSenetle telefon almistım hiçrail oldu somra kapatalı 7 ay olmustu
Dosyalar kapanmış zaten birader uyapta görünür önemli olan dosyanın durumu kapalı yazıyorsa bir şey yapmana gerek yokBen harç masrafı ödediğimi hatırlamıyorum bunlar kapalı yazıyor yine de gidip sorayım mi bi
TeşekkürlerDosyalar kapanmış zaten birader uyapta görünür önemli olan dosyanın durumu kapalı yazıyorsa bir şey yapmana gerek yok
alışmış sana bırakamıyor seniborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık