Bundan bizene biladerr git avukata soyleborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Daha buyul yaz okunmuyoborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
Dosya masraflarını ödemeden kapanmazborç Ödendiği Halde Kapanmayan İcra Dosyası arladaslar ben borcumu ödediğim halde kapan mayık
icra dairesine gideceksin harç parasını yatıracaksın kapanacakAvukat kalkcak demisti daha yeni gördğm 7 ay geçti ödeyeli
Yarın avukatı arasam olur muicra dairesine gideceksin harç parasını yatıracaksın kapanacak
150 200 lira civari harc bedeli var, hangi icra dairesi ise ara ogren ibanlarina yatir onlar kaldircak avukatlik degilAvukat kalkcak demisti daha yeni gördğm 7 ay geçti ödeyeli
Ödedikten sonra avukattan feyk yazısı aldıysan icra dairesine gidip kapatAvukat kalkcak demisti daha yeni gördğm 7 ay geçti ödeyeli
Feyk neyÖdedikten sonra avukattan feyk yazısı aldıysan icra dairesine gidip kapat
Tecrübeharç bedeli ödemen gerekiyor icra dairesine
Feyk demek borcunu ödediğine dair avukatın sana verdiği belgedirFeyk ney
Yok ıbndan attımFeyk demek borcunu ödediğine dair avukatın sana verdiği belgedir
Tamam anladım odemissin ibanla ondan sonra avukattan feyk yazısı alman gerekiyorYok ıbndan attım