- 1,403
- 445
- 83
Ödeme yapiyprmu
Dolandırıcı bunlar birde kimlik yüklemesi yaptım lisanslarina da şikayet ettim tabi varsaBeyler site dolandırıcı bilginiz olsun 15 bin TL bakiye yaptım sonra nasıl olsa cekemicem.diye 3100 TL ye kadar düşürdüm sonra 250 TL çekim verdim doğrulama kodu zaten gelmiyor 4 saattir bununla uğraştım 250 TL için ama harbi ihtiyacım vardı ne güzel seviniyordum çekimi verdikten sonra kalan bakiyeyi 0 liyayim dedim sonra çekimim.iptal.edilmis dedimki 3100 TL deyken çekim verdim sizin hiç mi sitede sayaciniz yok ne zaman hangi bakiyedeyken çekim verdiğim ilgili 2500 TL ye hiç ulasmamisim öyle diyor birde siz bakın ulasmismiyim 500 TL lik betten cevirdiklerim.halisinasyon herhalde
Canlı gazino yasakmi dostRulet mevzusu yüzünden bakiyeyi sildiler ödeme yapmadılar
Bilmiyorum ki hiç bakmadım şartlara ama odemediler yaniCanlı gazino yasakmi dost
Geçmiş olsun kardeşimBilmiyorum ki hiç bakmadım şartlara ama odemediler yani
1 dk içinde çekim ödendi güzel siteymişKod çalışıyor doğrulama yap adını TC vesayre yaz tekliflerden aktif et telegram etkinlikden
Salatalığım var diye ne tuzlugunu alıp koşuyorsunÖdeme yapiyprmu
Vallahi brn 5000 TL çektiğimi biliyorum deneme bonusu dan oyle demeyin veriyor o şans meselesi sadce eKARDESIM BOSUNA UYE OLMAYIN ben deneme bonsuu veren bır sıtenın hıc verdıgını gormedım
İnandırıcı gelmediDenmee bonusu 4400 oldu yan hesaba 4000 gonderdim 250tl çektim burdan bakalim odicekmi
Payco cek dedi payco yokİnandırıcı gelmedi
Aç payco 3 dk sürerPayco cek dedi payco yok
Kanka hesap benim adima deil ya🤣Aç payco 3 dk sürer
Bahşiş olarak yollanirsa yolla hallet oyleKanka hesap benim adima deil ya🤣