Geldimi cekimBol sans kardesım
Geldimi cekimBol sans kardesım
2 çı seviye niye yapıyosunki normalde oluyor kod2.seviye doğrulama nekadar zamanınızı aldı 1 saattir bekliyorum canlı desteğe yazıyorum cevap vermiyorlar
Sadece payco geçerliymiş bilgin olsunBeklemede çekim yarım saattir duruyor öyle anında havale ile
Bizide gör n'olacakonunla da gidip 50k kazandım 😆😆😆
Şans niye hiç bana gülmüyorBanada 14 bin tl 2kere yollamislardi oynadigim sitede
Kanka hangi rulette yaptinBazı rulet masaları kırmızı siyah kabul ediyor 25 kat cevrimi iki renge 125 125 koydum tamaamladım çekim payco ile 5 dakikada geldi
Çekim yapmak için kanka spine girdi bonus 13k oldu hesap çekim için 2.seviye onayı istiyor2 çı seviye niye yapıyosunki normalde oluyor kod
Lighting ruletKanka hangi rulette yaptin
Adam formulu yazmis bi ustte bedava yapsaydin ya rulettekasa 1 dk da sıfırlandı![]()
şimdi gördüm onuAdam formulu yazmis bi ustte bedava yapsaydin ya rulette
Kodu nereye giriyoz dostçekim geldi beler
Nekadar zamanda geldi kankaKyc 2 doğrulaması yapmaya gerek yok beyler benim çekim geldi
Ben sabah 9 da talep verdim işleme alındı bakiye sıfırlandı hala gelmediNekadar zamanda geldi kanka
Kankam Allah razı olsun senin taktikle çekim verdim bekliyorumBazı rulet masaları kırmızı siyah kabul ediyor 25 kat cevrimi iki renge 125 125 koydum tamaamladım çekim payco ile 5 dakikada geldi