- 11
- 0
- 1
Ödeme yapmıyorlar kaçtır çekim verdimSadece bonus buy yaparak çevrimi tamamladım çekimi verdim
Ödeme yapmıyorlar kaçtır çekim verdimSadece bonus buy yaparak çevrimi tamamladım çekimi verdim
Payco ile çeken varÖdeme yapmıyorlar kaçtır çekim verdim
Benim payco kalıcı kapandığı için başka çekim talebi istedim bakıyoruz diyorlar kısmet öderse öder artıkPayco ile çeken var
Benim payco kalıcı kapalı ondan olmadı banada aynısını söyledim sonra ekran görüntüsü atın dediler havale ile çektim henüz yaprağğğ kımıldamıyor bekliyoruz senin payco geldi mi paran ?Canlı Destek Kendisi PayCo Çekin Dedi Yoksa Havale Çekecektim Bro
Benim de havale olarak ödenecek dedi, bir arkadaşım 1000 atıp 20 bin çekmiş 1 saat önce ödeme yapan site gibi duruyor 250 için adını lekelemezler gibi duruyorPayco ödedi bilginize arkadaslar
bunlar niye kapattılar ya bizim paycolari Sen bilgi aldın mı kardeşBenim payco kalıcı kapandığı için başka çekim talebi istedim bakıyoruz diyorlar kısmet öderse öder artık
Kanka benim 1 lira kaldı son çekimden elizabetten çektim onaylandı o anda hesap kalıcı kapandıbunlar niye kapattılar ya bizim paycolari Sen bilgi aldın mı kardeş
Payco ilede denedim bakiyeyi sifirladilarPayco ile çeken var
Payco ilede denedim bakiyeyi sifirladilar
Havale ile çektim ödedilerPayco ilede denedim bakiyeyi sifirladilar
Banada aynısı oldu 3 dk sonra ödendi anındabanka ile çekim talebi ver dostpayconun kapatıldığına dair ekran görüntüsü istediler attım bakalım bilgi veririm