- 1,735
- 590
- 113
Allahım aramlar idda forumunda oda aekadaşı arıyor allah akıl sağlığı versin
ev oda kaç metre kare bilmiyorum fiyati öyle bi arayan varsa kendisiyle konuşsun iletişimi vereyimOha o nasıl oda fiyat olarak ne diyo
Marmaraya yakinmidostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
tam adres burası 14645 gault street
van nuys CA
bu adresde kendisi hem okul hmde çalısıyor
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla
Biz Taksim'e gidemiyoruz California neresi ladostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla
Arkadaşına söyle kral bende Dominique cumhuriyetinde kalıyorum 2 odam boş buyursun gelsin başım gözüm üstünedostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
Okan senin arkadaşın mıydı salladın mı kral?En son vücudu ile şov yapıyordu puşt yürüyüşle karıları düşürüyorduOkan serbes diye bir arkadaşım var orada youtube falan yapıyordu en son bir sorayım dost
FHFLFJJFÇGNDÇFNtşk cratosroyalbet
Ekli dosyayı görüntüle 849044
Senin ben gaffannnıı dosttşk cratosroyalbet
Ekli dosyayı görüntüle 849044
Sen git 😁dostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
Dostum forumdan kaç tane adam veya bağlantısı california da ev arkadaşı arayacak durumda olabilir, yarısı bonus yarısı kod kovalıyor sen california falan yazıp adres veriyorsun yani ti ye almalarına da takılma eğlensin milletmilletin psikoloji iyice bozulmus komik olmayan durumlardan komikmiş gibi takılıp dikkat çekmeye çalısıyorlar.amacı nedeni başta yazmışım olur ya birinin tanıdığı çıkar diye hala ergen ergen şakalar
olm yazık lan kafanıza
Hadi biz cıvıtıyoz yazık sen normalmisin forumda californiadaki eve arkadaş arıyon sanki İstanbul’da olan varsa istiklale gelsin takılalım diye açmış konuyu asıl garip sensinmilletin psikoloji iyice bozulmus komik olmayan durumlardan komikmiş gibi takılıp dikkat çekmeye çalısıyorlar.amacı nedeni başta yazmışım olur ya birinin tanıdığı çıkar diye hala ergen ergen şakalar
olm yazık lan kafanıza
Arkadaşını getir bonusumu bu?dostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA