- 3,704
- 2,072
- 113
Ahahahahahah tam saatleri ya kaybet - konu aç - milleti çıldırt
Tabiki yapmadım . Ama uyardım diyelim şu forumda hiç bir şey yazmadan itlik yapacak , hırsız , dolandırıcı yüzlerce insan var . Tam adres verilmez detayları silmesi lazım başı ağrırBunı cidden yaptınmı
HaklısınTabiki yapmadım . Ama uyardım diyelim şu forumda hiç bir şey yazmadan itlik yapacak , hırsız , dolandırıcı yüzlerce insan var . Tam adres verilmez detayları silmesi lazım başı ağrır
Hotel California 'da kalıyorum bende.dostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
tam adres burası 14645 gault street
van nuys CA
bu adresde kendisi hem okul hmde çalısıyor
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla
2 pizza yolladım kapıda ödemeli kankadostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla
Kendisi bayan midostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
He hemde esc koş yerleş açmış seni bekliyorKendisi bayan mi
Kasap yine zırvalıyorsun 😂😂Fransa, Hollanda, İspanya da gezinen bir üye vardı. Her ülke değiştirince forumda konu açıp 5 param yok buraya geldim elimde bi telefon var iş verebilecek biri var mı diye hadi iyisin Aamerika da ev bulduk sana
New York olsaydı gelirdim 😂😂yok belki forumda birinin tanıdığı vardır diye paylaştım dostum
Dostum kaç m2 oda öğrenirmisindostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
105 metre kareDostum kaç m2 oda öğrenirmisin
Oha o nasıl oda fiyat olarak ne diyo105 metre kare