http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Oda Arkadaşı

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
dostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
tam adres burası 14645 gault street
van nuys CA
bu adresde kendisi hem okul hmde çalısıyor
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,262
27,115
113
dostlar herkese sevgiler saygılar california da öğrenci bi kardeşimizin kendi kaldığı ev var 1 odası boşta oda arkadaşı arıyor
van nuys CA
yanına da kendi gibi birisini arıyor oralardan çok bakmış bulamamış bende dedim forumda her türlü muhabbet dönüyo belki birinin eşi dostu vardır oralarda ihtiyac olur diye paylaştım yardımcı olmak amacıyla
Evet eglence cıktı bıze yerımızı alalım

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,653
25,231
113
van nuys CA
Dost burda suriye sınırı ve İran sınırıları dışında kimse yok

Tekgol1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,385
657
113
Milyar da 1 olabilir olasılık burdan çıksa bile biri arkadaşında çıkmaz buradan artık arkadaşınla beraber maç kovalarlar :)

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
Fransa, Hollanda, İspanya da gezinen bir üye vardı. Her ülke değiştirince forumda konu açıp 5 param yok buraya geldim elimde bi telefon var iş verebilecek biri var mı diye hadi iyisin Aamerika da ev bulduk sana

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,870
4,897
113
van nuys CA
Var bi dostumuz orda attım bakayım dönüş yaparsa iletişime geçerim

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,002
1,113
113
Adam insan gibi birşey paylaşmış sormuş.
Ne boş ne gereksiz insanlar var şu forumda hayret edersin arkadaş