- 41,243
- 11,417
- 113
Çok geriden geliyon bea.d
Aynen kankaBuradan bakıp yazıyor
Çok geriden geliyon bea.d
Aynen kankaBuradan bakıp yazıyor
Hatuna herşey selbestBuradan bakıp yazıyor
Dayım selamHatuna herşey selbest
a.selam kardesimDayım selam
Günaydın dostVarmı kupon nerde![]()
Bitti dostumVarmı kupon nerde![]()
En son yemekteydı kazanmıs heralde tebrık edek gıdekBitti dostum
Sen ne gönlü bol bır adamsın nurullah eyw8 kişiye gönderim yaptım. 2 k kâr var yarın belli bir saatte dün ki arkadaşlara dağıtacağım. Onca bekleyenin kalbi kırılsın istemem. Hayırlı sabahlar.
Kesene bereket dost güzel dağıtım yapıyorsun takip ediuroum8 kişiye gönderim yaptım. 2 k kâr var yarın belli bir saatte dün ki arkadaşlara dağıtacağım. Onca bekleyenin kalbi kırılsın istemem. Hayırlı sabahlar.
Kazancın daim olsun darısı başımıza bol şans8 kişiye gönderim yaptım. 2 k kâr var yarın belli bir saatte dün ki arkadaşlara dağıtacağım. Onca bekleyenin kalbi kırılsın istemem. Hayırlı sabahlar.
Dün akşam yollarini gozlerken uyuduk gece gelmişin. Neyse won olmuş en azından tebrikler8 kişiye gönderim yaptım. 2 k kâr var yarın belli bir saatte dün ki arkadaşlara dağıtacağım. Onca bekleyenin kalbi kırılsın istemem. Hayırlı sabahlar.
Kesene bereket dost8 kişiye gönderim yaptım. 2 k kâr var yarın belli bir saatte dün ki arkadaşlara dağıtacağım. Onca bekleyenin kalbi kırılsın istemem. Hayırlı sabahlar.
Kazanmışiz ama.unutulmus aldatilmisizKazandık mi dostlar
Hayatın gerçek yüzü dost maalesef unutulmak ve aldatilmakKazanmışiz ama.unutulmus aldatilmisiz
Bizi gün içinde görecekmis 😍Günaydın beyler @Nurullah14 tebrikler kanka uyuduk biz takip edemedik 😅😅