- 37,084
- 13,528
- 113
Hastalık olmuş dostVermediğini bile bile ısrarla oynamak nasıl bı kafa bizimkisi bı turlu cozemiyorum... '((
İllaki bı selam verecen tabi sonu husran
Hastalık olmuş dostVermediğini bile bile ısrarla oynamak nasıl bı kafa bizimkisi bı turlu cozemiyorum... '((
100 kez vermez 1 kez verse gider verdi deriz. 🥹🥹Vermediğini bile bile ısrarla oynamak nasıl bı kafa bizimkisi bı turlu cozemiyorum... '((
Nuro hol şans kardesim kasanın son durumu nedir Hedefe ulaşıldı mi?Merhaba arkadaşlar. 9k ile kafamıza göre basket kuponları yapacağız. Güzel birşeyler yakalarız umarım. Tabi ki dağıtım her zaman olduğu gibi var 😂
Bu bağımlılık kelimeyle anlatılacak gibi değil,,bide şekerler cocuklugumuzun şekeri,,çok severdim...adamlar damardan giriyor yani ddDHastalık olmuş dost
İllaki bı selam verecen tabi sonu husran
İpler beyin okuyor dost tatlı gösteriyorlar sonu acı bitiyorBu bağımlılık kelimeyle anlatılacak gibi değil,,bide şekerler cocuklugumuzun şekeri,,çok severdim...adamlar damardan giriyor yani ddD
Biz de bekliyoruz@Nurullah14 tatlida bittiyse![]()
Gelir kesin senin gibi sayılı adamlardan biri belki misafiri vs gelmistir mesela ben geçen sene böyle bi durum vardı markete diye çıktım ertesi sabah eve gelmistim motorla kaza yapinca@Nurullah14 tatlida bittiyse![]()
Sobiyet gomuyordur kesinÖdülü atıp tatlıya geçsin))
Sonra uyku çöker adama ddD
Dubai çikolatasıSobiyet gomuyordur kesin
kıbrısa gidiyor şuan@Nurullah14 tatlida bittiyse![]()
Adam sızın gıbı elle mi yıyor Çatal bıcak kullanıyorBu kadar sürede bir danayı yerdim bitirirdim
İnşallah kuzu muzu yemiştir bu kadar saatte 😁Bu kadar sürede bir danayı yerdim bitirirdim