- 34,365
- 18,512
- 113
Afiyet olsun ne var menüde 🤣Yemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Afiyet olsun ne var menüde 🤣Yemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Afiyet olsunYemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Afiyet olsun dost ye bakalimYemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Afiyet olsun kafana goreYemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Afiyet olsun...Dagitirsan umarım bizde ekmek yeriz.. !)Yemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Bende yemeğe gidebilirim birazdan buralardaysan bizi de unutmasın Nurullah dost 🤣Afiyet olsun
Basket 24 26 felan yazarken cyber de senin 1 sayı ile kaybettiğin kupon aklima geldi ne saymistik gece o günAfiyet olsun dost ye bakalim
İyi acikmissin yanlış alıntı yapmışsınBende yemeğe gidebilirim birazdan buralardaysan bizi de unutmasın Nurullah dost 🤣
Afiyet olsun dostum ben karışmam onu etiketleBende yemeğe gidebilirim birazdan buralardaysan bizi de unutmasın Nurullah dost 🤣
Bence önce deden harçlık al öyle şeker al 🤣İyi acikmissin yanlış alıntı yapmışsın)
Benimde şeker düşmeye başladı)
Hediye çıkarsa sweete akacam
Dede akşam akşam bastonunu yedirttir bize...dSBence önce deden harçlık al öyle şeker al 🤣
insülin iğnesi hayırlı olsun dayıcımİyi acikmissin yanlış alıntı yapmışsın)
Benimde şeker düşmeye başladı)
Hediye çıkarsa sweete akacam
Olur olur yeriz agacmAfiyet olsun dost ye bakalim
Bence basket tek maç gir başkanYemek yiyip geliyorum beyler ya devam ederiz ya dağıtım yaparız karar veririz
Kanka ben gunde 10 defa tek sayidan yatmazsam sansliyim diyorumBasket 24 26 felan yazarken cyber de senin 1 sayı ile kaybettiğin kupon aklima geldi ne saymistik gece o gün
Yiyelim bakalim ne yicez maykocugumOlur olur yeriz agacm