Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ntvsporbet güzelliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
burada bana hadsiz hadsiz ithamlarda bulunup konuşan isimleride kaydedeyim de 2 gün sonra çekilişte gelip abi benide yaz benide yaz diye yalvarmasınlar.
yahu 20 tl aldım diye burda konu açan adam çekiliş diyor işine bak..emojilrde yumruk işareti filan yok mu ya yapıştırayım o emojiyi buna..Akıl tutulması mı 20 tl nin verdiiği şimarıklı mı.:) cahil cesareti mi nedir bu tanımlayamadım

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
yahu 20 tl aldım diye burda konu açan adam çekiliş diyor işine bak..emojilrde yumruk işareti filan yok mu ya yapıştırayım o emojiyi buna..Akıl tutulması mı 20 tl nin verdiiği şimarıklı mı.:) cahil cesareti mi nedir bu tanımlayamadım
bak şuan yumruk attın kral :D benim yaptığım çekilişleri forumda çoğu kişi bilir bunun 20 TL ile ne alakası var özelden yazan kaç kişiye para yollamışlığım var bunları mı tartışcaz hadi işinize bakın herkes kendi sitesini övsün ben bu siteden oynuyorum ve oynamayada devam edeceğim paramda kalırsa kalır sonuçta illegal ve bu riski alarak oynuyorum umrumda olmaz

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,661
3,679
113
Beyler uzattıkça saçmalıyorsunuz. Kendimden bilmesem 2 gün önce freebetle oynayıp 2 gün sonra çekiliş yapılamayacağına inanacağım. :D

Kendimi geçtim, forumun çoğu yaşamıştır zaten bu gitgelleri. :)

robean35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
48
28
Adamın oynadığı site ihtiyacı olduğu an geri çevrilmediği için mutlu olmuş paylaşmış demediğiniz kalmadı, site hakkında bilgim yok yatırım çekim yaptığım yer değil ama, ben sorun yaşamadım bana göre iyi benim fikrim dıyo zaten herşeyde tartışma çıkarmaya çok meraklısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...