- 34,199
- 12,547
- 113
Yarı bitmiş ikinci yariyimi bekliyecegizSağolasın dayı
Yarı bitmiş ikinci yariyimi bekliyecegizSağolasın dayı
Uslubün yanlış ama onu demek istedim.Yok öyle demek istemedim ama almayan arkadaşlar alsa daha iyi olmaz mı
HaklısınDostuma destek verirken sana mı soracağım bu 1,
Kişi kendinden bilirmiş bu 2, çok zoruna gitmiş beni seçmesi bu 3, sanane bu 4
Böyleleri üslup bilmez boşuna ellerini yorma, işi gücü bırakmış kim nereden para almış onu takip ediyor ne yapsın nasıl üslup kullanıyorsa karşılığını fazlasıyla alırUslubün yanlış ama onu demek istedim.
Hatun sabah iş yok sanırım
Yok dşdşşcşcşclHatun sabah iş yok sanırım![]()
Kardeşim bol şanslarBöyleleri üslup bilmez boşuna ellerini yorma, işi gücü bırakmış kim nereden para almış onu takip ediyor ne yapsın nasıl üslup kullanıyorsa karşılığını fazlasıyla alır
sende bizdensin ozamanYok dşdşşcşcşcl
İban at bana onun attığı parayı sana atayım öğren ki bundan sonra nerde nasıl konuşacağınıKardeşim bol şanslar
la sende ha o kadar değilİban at bana onun attığı parayı sana atayım öğren ki bundan sonra nerde nasıl konuşacağını
Ben böylelerini had bildirim hiç sıkıntı değil paranın köpeği olmadık hadsize bak, nereden tanıyor ki benila sende ha o kadar değil![]()
sakın boşver uğraşma canımİban at bana onun attığı parayı sana atayım öğren ki bundan sonra nerde nasıl konuşacağını
rencide etmeye çalışıyor aklı sıra ya dostum onun da ihtiyacı var özellerine gidip yazıyor milletin bırak cevap vermene bile değmez.Ben böylelerini had bildirim hiç sıkıntı paranın köpeği olmadık hadsize bak, nereden tanıyor ki beni
önce üslubunu düzelt bakalım sonra kimin konusunda olduğuna dikkat et ve şimdi buradan sessize uzaklaşKardeşim bol şanslar