Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Novasky / Tek

Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
2.30

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,184
4,242
113
@aSiRuH06 yap bir kupon şırlakk diye gelirse dağıt

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,687
730
113
yahu ben kazandım arkadaslar için 600 kusuratı attım gelırse onlara verıcektım konu bu
Seni gerçekten takdir ediyorum Allah birine de bin katsin istesen kendi aleminde takilip devam edersin burdaki arkdaslara da 3 5 vesile oluyon ben iyi bir okuyucuyim aslında pek yazmayı sevmiyorum bu iyimserliginde bile bazen seni zorluyorlar yine de alttan aliyorsun helal olsun simdi bunu okuyan bazıları yalakalık yapıyor diyecek bir TL bekleyen yada bunu dedikten sonra kabul eden kendi payıma adam değildir iyi geceler cumleten

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
burda +8 +10 diyince dedim heralde gol gelmedi mantik yuruterek bi baktim 2.1 la olmus ya diyorum kendi kendime sonra yazdim oyle de karisti iste her neyse kusura bakmayin tekrardan

Ekli dosyalar

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Seni gerçekten takdir ediyorum Allah birine de bin katsin istesen kendi aleminde takilip devam edersin burdaki arkdaslara da 3 5 vesile oluyon ben iyi bir okuyucuyim aslında pek yazmayı sevmiyorum bu iyimserliginde bile bazen seni zorluyorlar yine de alttan aliyorsun helal olsun simdi bunu okuyan bazıları yalakalık yapıyor diyecek bir TL bekleyen yada bunu dedikten sonra kabul eden kendi payıma adam değildir iyi geceler cumleten
Ağzına sağlık
.
Hayırlı geceler kardesim

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Sagolasın Dostum düşüncen için

Burada Hepimiz Aynı gemıdeyız Bugun bende para olur Yarın Sende Veya diger arkadaslarda Elimizden geldigince yardım ve paylasmayı dusunuyorum attıgım paralardada gozum yok adamda kasa yapsın kendıne diye dusunuyorum ama dedigin Gibi Bazı arkadaslar Bizi enayi yerine koyuyorlar sıkıntı yok Bana takan Cok problemde degil 3.5 takmayla Nova - Finans Sarsılmaz

Zaten Farkına Varman Lazım benım konularımda Hep aynı tayfa gelır Bana yamuk Yapanlarda yada sevmiyenlerde oyle uzaktan Takıp Ederler Onların Ta gotlerıne Sen koyasın

h.geceler