- 7,750
- 2,681
- 113
simdi ayiktim dostTekrar 3.5 üst girmişti
simdi ayiktim dostTekrar 3.5 üst girmişti
takılıyom dostEstağfurullah reis seni bilmeyen adamlar değiliz emeğine sağlık
Eyvlh..ozurluk bise varsa ozur dilerim herkesten bu arada gecmis olsun
yahu ben kazandım arkadaslar için 600 kusuratı attım gelırse onlara verıcektım konu buozurluk bise varsa ozur dilerim herkesten bu arada gecmis olsun
yav ben adama bise demedim ki zaten 2.1 bitti dedim mac ilk kupona gore konustum yanlis anlasildikEstağfurullah reis seni bilmeyen adamlar değiliz emeğine sağlık
saglik olsunher zaman sans tutmuyor ben karistirdim ortaligi kusura bakmayin gece geceyahu ben kazandım arkadaslar için 600 kusuratı attım gelırse onlara verıcektım konu bu
90 da hangı mactta Gol geldıbitmedi 90 da atti dep![]()
Sen bunun acısını cikartirsin,,yapıştır bı bardak çay,,taze taze yağ gibi kaysin sıcak sicakyahu ben kazandım arkadaslar için 600 kusuratı attım gelırse onlara verıcektım konu bu
Vallaha kuruş yok@aSiRuH06 yap bir kupon şırlakk diye gelirse dağıt
dur onu da acikliga kavusturim hemen .d90 da hangı mactta Gol geldı![]()
Bu aralar tersoyuz aynı şekildeVallaha kuruş yokyoksa durmam iki dakka
Bizim olmayan gölün canı cehenneme kardeşim yanlış anlama sana demiyorumdur onu da acikliga kavusturim hemen .d
Gerçekten uzun zaman sonra çok inandığım bı maçtı.Bizim olmayan gölün canı cehenneme kardeşim yanlış anlama sana demiyorum
Seni gerçekten takdir ediyorum Allah birine de bin katsin istesen kendi aleminde takilip devam edersin burdaki arkdaslara da 3 5 vesile oluyon ben iyi bir okuyucuyim aslında pek yazmayı sevmiyorum bu iyimserliginde bile bazen seni zorluyorlar yine de alttan aliyorsun helal olsun simdi bunu okuyan bazıları yalakalık yapıyor diyecek bir TL bekleyen yada bunu dedikten sonra kabul eden kendi payıma adam değildir iyi geceler cumletenyahu ben kazandım arkadaslar için 600 kusuratı attım gelırse onlara verıcektım konu bu
Ağzına sağlıkSeni gerçekten takdir ediyorum Allah birine de bin katsin istesen kendi aleminde takilip devam edersin burdaki arkdaslara da 3 5 vesile oluyon ben iyi bir okuyucuyim aslında pek yazmayı sevmiyorum bu iyimserliginde bile bazen seni zorluyorlar yine de alttan aliyorsun helal olsun simdi bunu okuyan bazıları yalakalık yapıyor diyecek bir TL bekleyen yada bunu dedikten sonra kabul eden kendi payıma adam değildir iyi geceler cumleten
İyi geceler İsa abiAğzına sağlık
.
Hayırlı geceler kardesim
Bak heleı benide tanıyorİyi geceler İsa abi
Sagolasın Dostum düşüncen içinSeni gerçekten takdir ediyorum Allah birine de bin katsin istesen kendi aleminde takilip devam edersin burdaki arkdaslara da 3 5 vesile oluyon ben iyi bir okuyucuyim aslında pek yazmayı sevmiyorum bu iyimserliginde bile bazen seni zorluyorlar yine de alttan aliyorsun helal olsun simdi bunu okuyan bazıları yalakalık yapıyor diyecek bir TL bekleyen yada bunu dedikten sonra kabul eden kendi payıma adam değildir iyi geceler cumleten