- 37,046
- 37,243
- 113
hortum varsa yıkıcan dostVardı birtane konustugum taylantlı da pisler diyorlar denemedım hiç Deniyenler oyle diyor![]()
hortum varsa yıkıcan dostVardı birtane konustugum taylantlı da pisler diyorlar denemedım hiç Deniyenler oyle diyor![]()
Yıl 2004 msn de NANA İle tanıştım...ince belli bardak gibiydi,,o temizdi...gel evlenelim erkeğim ol dedi MK gidemedim vize cikartipVardı birtane konustugum taylantlı da pisler diyorlar denemedım hiç Deniyenler oyle diyor![]()
biz sinirli Adamız distin sokarız Hortumu komplehortum varsa yıkıcan dost
benım ıcın problem yok 500 se 500 de bahsis bırkaıyorum foncuBol şans, vali kebabına zam gelmiş
nana Yengemıze yanlıs yapmıssın dost kınıyorum seniYıl 2004 msn de NANA İle tanıştım...ince belli bardak gibiydi,,o temizdi...gel evlenelim erkeğim ol dedi MK gidemedim vize cikartip)) dD
Bez Bebek dizisindeki Nana mı dayıYıl 2004 msn de NANA İle tanıştım...ince belli bardak gibiydi,,o temizdi...gel evlenelim erkeğim ol dedi MK gidemedim vize cikartip)) dD
Var tabi konu bel altı olunca shell kızıyor dost
İki yıl sürdü gardasim be...sonra bidaha ulaşamadım...hey gidi MSN li yıllar heyyynana Yengemıze yanlıs yapmıssın dost kınıyorum seni![]()
O diziyi gördükçe aklımdan hiç çıkmazdıBez Bebek dizisindeki Nana mı dayı
Cuma abdestini bozdurttunuz ....ben sustum ne fayda abdest gittiVar tabi konu bel altı olunca shell kızıyor dost
Bize farketmiyor da fakir nasıl yicek bu pahalilikta dostvali kebabını en son bursa iskenderin trakya şubesinde yemiştik
ondan sonra vegan olduk bol şans
fakir yiyemez Vali kebabını foncu bu ulkedeBize farketmiyor da fakir nasıl yicek bu pahalilikta dost
Yeni bı Nana buldum Bursalı...Bursa'ya cagiriyor gardasim...Bize farketmiyor da fakir nasıl yicek bu pahalilikta dost
Benide Karadeniz Bolgesindekıler Cagırıyor encok ta OrduYeni bı Nana buldum Bursalı...Bursa'ya cagiriyor gardasim...
@Novasky çok kazan BURSA YOLCUSU KALMASİN...
Ekli dosyayı görüntüle 602258
O niye gelmio dayıcım yanınaYeni bı Nana buldum Bursalı...Bursa'ya cagiriyor gardasim...
semt soyle karının ne ayak oldugunu soyleyım dost karıysa tabiYeni bı Nana buldum Bursalı...Bursa'ya cagiriyor gardasim...
5 dakkaya içerdeatın artık arkadas bırkerede serıden alalım