- 80,249
- 53,086
- 113
Valla suan cok ihtiyac var yoksa ne olacak bilmiyoz hic icraya düşmemistik bakalim artikNe ağladın suvatım yav bu ağlamaya 50 yi direk sana versinler bitsin yani
Valla suan cok ihtiyac var yoksa ne olacak bilmiyoz hic icraya düşmemistik bakalim artikNe ağladın suvatım yav bu ağlamaya 50 yi direk sana versinler bitsin yani
Takip ettik getirdik suvatımValla suan cok ihtiyac var yoksa ne olacak bilmiyoz hic icraya düşmemistik bakalim artik![]()
Nova 3 e bolecek simdiTakip ettik getirdik suvatım
Yanliş hesaplama suvat 2ye diyecektin sana bana iskorpitin para bizim paraNova 3 e bolecek simdi
İşte hep yüce gönüllü olmamizdan yoksa olmasi gereken oYanliş hesaplama suvat 2ye diyecektin sana bana iskorpitin para bizim para
Börek sırasındayım 😁takıp eden dostları Tesekurlerımızı bır borc bılıyoruz Dagıtımı kayserili @Farukbey07 yapacak o bızden daha cok kazndı
Faruk papara kullanıyor asabi bizde o yok hadi bol şanstakıp eden dostları Tesekurlerımızı bır borc bılıyoruz Dagıtımı kayserili @Farukbey07 yapacak o bızden daha cok kazndı
benım paparauyı verirsinFaruk papara kullanıyor asabi bizde o yok hadi bol şans
Benim paparayı ver istersen ben ibana atarımFaruk papara kullanıyor asabi bizde o yok hadi bol şans
Farukbey pavyonda suan ne işi var forumdatakıp eden dostları Tesekurlerımızı bır borc bılıyoruz Dagıtımı kayserili @Farukbey07 yapacak o bızden daha cok kazndı
Bizim ibanı herkes bilmez kız hadi bol şansBenim paparayı ver istersen ben ibana atarım
dogru dedin herneyse ckım 00,00 den sorna verin dediler bolsans kalırsa veirirzFarukbey pavyonda suan ne işi var forumda![]()
Farukta pavyona gidecek surad yok gibi suvatımFarukbey pavyonda suan ne işi var forumda![]()
Bol şans 🤞Bizim ibanı herkes bilmez kız hadi bol şans
O zmana kadar abuzere 50k cikar ondan aliriz zaten dostvdogru dedin herneyse ckım 00,00 den sorna verin dediler bolsans kalırsa veirirz