- 1,188
- 499
- 83
Tebrikler bro
Eyw dostTebrikler bro
TebriklerAlmanya Toplam Sarı kart 1.5 ust
Kafanı bı kaldır vbet slotlarindan Suat'ım bak herkez seni takip ediyorTebrikler dost
Aw ben normalde de oynuyom ki bu kadar boşa demiyoz 1 milyon birakmisizdir slota puahhaah kasayi eritmeden 1 saat oynuyom zor degil yani 1 2k kasa olsa yeterKafanı bı kaldır vbet slotlarindan Suat'ım bak herkez seni takip ediyor![]()
Ben takip etmiyom Suat'ım takip edenlere şöyleAw ben normalde de oynuyom ki bu kadar boşa demiyoz 1 milyon birakmisizdir slota puahhaah kasayi eritmeden 1 saat oynuyom zor degil yani 1 2k kasa olsa yeter
50k cikarsa herhalde zararli cikarizBen takip etmiyom Suat'ım takip edenlere şöylebolsans 50 k sana çıkarsa 2.5 k mi direk alırım lamacimi yok
Bir sonrasına baska zaman bakarız Suat'ım 40 k borcunu hemen kapatayım 60 k geri ödeme şartıyla yardım dediğin böyle olur puahahaj50k cikarsa herhalde zararli cikarizvalla 40k icram var direkt orayi kapatirim bir sonrasina bakariz
![]()
Zaten karisik olay dur loBir sonrasına baska zaman bakarız Suat'ım 40 k borcunu hemen kapatayım 60 k geri ödeme şartıyla yardım dediğin böyle olur puahahaj
UzaKafanı bı kaldır vbet slotlarindan Suat'ım bak herkez seni takip ediyor![]()
Karışık işleri çözeriz novaCozer üyelik oluşturZaten karisik olay dur lo
Ödül alabilmen için sadece bir basket hakkın var kasa aticam şöyle 16 saniyen var
neki buÖdül alabilmen için sadece bir basket hakkın var kasa aticam şöyle 16 saniyen var
sure gectigi icin ben soylimmiÖdül alabilmen için sadece bir basket hakkın var kasa aticam şöyle 16 saniyen var
İstemez uzaÖdül alabilmen için sadece bir basket hakkın var kasa aticam şöyle 16 saniyen var