- 48,743
- 53,285
- 113
Canlıya geldimi öğrenir kuralları dost dön başa oldumu 😂Ee 25 kanka sjfjjs
Canlıya geldimi öğrenir kuralları dost dön başa oldumu 😂Ee 25 kanka sjfjjs
Dalgamı geciyon 25 at başla dedinRedkit 20 baslicaksin kuponun gelirse tekrar baştan 20 ile başlaman gerekicek
büro temsilcisine bu şekilde olmaz dost banlanırsınDalgamı geciyon 25 at başla dedin
Dostum uyku sersemimisin başlangıç 20 TL sen 25 at 20 başlarsın bunu anlamak bukadar zor olmaz heralde 😂Dalgamı geciyon 25 at başla dedin
20 nereye atayım dedim 25 at başla dedi söz ağızdan bir kere çıkarbüro temsilcisine bu şekilde olmaz dost banlanırsın![]()
büro kuralları esnetebiliyor kendi çıkarına20 nereye atayım dedim 25 at başla dedi söz ağızdan bir kere çıkar
20 başlamış kabul ediyorum 2 oran gelirse 40 ile devam ederimDostum uyku sersemimisin başlangıç 20 TL sen 25 at 20 başlarsın bunu anlamak bukadar zor olmaz heralde 😂
Sen kuponun geldimi 20 den tekrar başlarsın dost orada kurallar yazıyor sana okey desek Abuzer ben essekmiyim 20 den başladım dicek olmaz20 başlamış kabul ediyorum 2 oran gelirse 40 ile devam ederim
vip den 25 freebet geldi mi dostSen kuponun geldimi 20 den tekrar başlarsın dost orada kurallar yazıyor sana okey desek Abuzer ben essekmiyim 20 den başladım dicek olmaz
2 şansın olur en azından kupon gelirse
Yav niye tekrar başa sarıyorsun 20 basmış gibi kabul edeceğiz kasa 40 olacak bunun neyini anlamıyorsunSen kuponun geldimi 20 den tekrar başlarsın dost orada kurallar yazıyor sana okey desek Abuzer ben essekmiyim 20 den başladım dicek olmaz
Başlasın adam ağlama ha 20 ha 25Sen kuponun geldimi 20 den tekrar başlarsın dost orada kurallar yazıyor sana okey desek Abuzer ben essekmiyim 20 den başladım dicek olmaz
2 şansın olur en azından kupon gelirse
Kurallar böyle dost yapacak birşey yok senin bunda bir zararın olmucakYav niye tekrar başa sarıyorsun 20 basmış gibi kabul edeceğiz kasa 40 olacak bunun neyini anlamıyorsun
Katılmıyorum iyi gecelerKurallar böyle dost yapacak birşey yok senin bunda bir zararın olmucak
Vip kimvip den 25 freebet geldi mi dost![]()