- 49,200
- 16,080
- 113
14
Birer faul gosteriyod ama belki benimki yablistirFaulleri doldurdular galiba bu iyi
Paraguay karilar ilk per ust dedik alt oldu diger 2 per üst bakSorma bi gudubetlik var bizde bugun
Doğrudur o halde iki faull de de serbest atışa gittiler. Zaten galiba diyerek tahmini bir kelime kullandım 🤣Birer faul gosteriyod ama belki benimki yablistir
Yok oyle faulde yapmamislarBirer faul gosteriyod ama belki benimki yablistir
5 Dakikada 30 atmislar saka gibiParaguay karilar ilk per ust dedik alt oldu diger 2 per üst bak![]()
Evet evet talihsizlik yav.Yok oyle faulde yapmamislarbunlar 7 8 faul yapiyor tek perde
Dun beni mahvetti. 30kdan fazla para kaybettim eb sahibinin galibiyetinden peritot kazanirlarindan. 100atti ya 1 hafta sayi atmazDep az destek verseydin ak
Banada yazmis unutmus bir dha yazmisGeldim. Dm gelmiş yeni kullanıcıların birin den Allahın rızası için 100 TL istiyor hayırlı bir slot çevirmek için. 🤣 🤣
Bunlar yakında olimposun dedesinin peygamberligine de şehadet ederler 🤣Banada yazmis unutmus bir dha yazmis
Benden kurtulamadiniz daha puhahahha kayip bonusu varNovasky teklisi gelir simdi takipleriz
DevammmBenden kurtulamadiniz daha puhahahha kayip bonusu var
Nasil bir cenabetlikseDevammm