- 48,743
- 53,285
- 113
Kim vurduralim hemenŞahıs çökmüş burdan
Kim vurduralim hemenŞahıs çökmüş burdan
Soktum vitaminsizi mi tokatlamis enistemizi
Valla enısteyeı sanırım yanlıs gormedıyssm yeşildi profılı oydu ya sanırımSoktum vitaminsizi mi tokatlamis enistemizi
Forumda birtane @Enişte varValla enısteyeı sanırım yanlıs gormedıyssm yeşildi profılı oydu ya sanırım
Evet o idiValla enısteyeı sanırım yanlıs gormedıyssm yeşildi profılı oydu ya sanırım
Ben ne alaka ağ enişte kimValla enısteyeı sanırım yanlıs gormedıyssm yeşildi profılı oydu ya sanırım
Senı bugün bırı etıketlemıstı yarın yarıb dıyoesun 10 gün oldu dıye kımdı oBen ne alaka ağ enişte kim
Tebrikler Asabii
O 200 lira yollamıştı bana eniste degil o .bonusu çekmek için oda.cocuga 200 tlsini yollamistim aynı gün sadece kupon yattığı için 100 tlsini atamamistim. Ana parasini verdim adama ben . Parasi felan kalmadı bende emin olSenı bugün bırı etıketlemıstı yarın yarıb dıyoesun 10 gün oldu dıye kımdı o
Kazandikmi dost yeşil yaptın kaplumbağa 2 isabet attı yaniTebrikler Asabii
Bilmiyom valla Shell yeşil yaptı oda oynadı galiba dostKupon tutumu sevindim biziki yatti tebrik ederim
Nıck 2121 dı sanırm onunda neyse benim kendı dolandırıcım var @Leggionaire 6 kısının ödül parasını tuydu kahpeO 200 lira yollamıştı bana eniste degil o .bonusu çekmek için oda.cocuga 200 tlsini yollamistim aynı gün sadece kupon yattığı için 100 tlsini atamamistim. Ana parasini verdim adama ben . Parasi felan kalmadı bende emin ol![]()
bir penaltı kaçırdıKazandikmi dost yeşil yaptın kaplumbağa 2 isabet attı yani
hahahaha ne alaka yeşil harbi geldi mi 1 gözüküyorBilmiyom valla Shell yeşil yaptı oda oynadı galiba dost