- 31,263
- 28,843
- 113
Dost kimse sabah yataktan alınmayı göze alamazatsın selfılı kımlık onlu arkalı basalım foncu 30 k
Dost kimse sabah yataktan alınmayı göze alamazatsın selfılı kımlık onlu arkalı basalım foncu 30 k
200 tl attım sırf takıp etmek ıcın gelmezse Banlanırsın soyleyımYahu ben o maça 1.5 üst dediysem gelecek abicim kesin bankooooooooooo
Hatta. 20 ila 40 arası en geç peş peşe
Hemen atım abi sorun olmaz senden zarar gelmez açık ev adresi verimatsın selfılı kımlık onlu arkalı basalım foncu 30 k
30k diyor hocam var mı o kadar bakiyen tutmazsaYahu ben o maça 1.5 üst dediysem gelecek abicim kesin bankooooooooooo
Hatta. 20 ila 40 arası en geç peş peşe
ben takibi bırakayım yoksa gelir200 tl attım sırf takıp etmek ıcın gelmezse Banlanırsın soyleyım
Keşke 2 k bassaydin paşam200 tl attım sırf takıp etmek ıcın gelmezse Banlanırsın soyleyım
Değişik adamsın gerçekten
afiyet olsun paşamKeşke 2 k bassaydin paşam
15 dk sonra buradayım bı yemek yiyeyim takipteyim zaten
24 Euro bastım dost gelmezse tahsilatı papara uzerinden yaparızKeşke 2 k bassaydin paşam
bu konusma Bana yabancı gelmıyor Yakında ogrenırızKeşke 2 k bassaydin paşam
son bi 100 lira var payfixte atim mi hocam24 Euro bastım dost gelmezse tahsilatı papara uzerinden yaparız
Valla yapı kredi ve payfix olursa sorun yok 🤗24 Euro bastım dost gelmezse tahsilatı papara uzerinden yaparız
Bana mı? Tabi ki atabilirsin dostson bi 100 lira var payfixte atim mi hocam
Tamam dost yapikredi de varValla yapı kredi ve payfix olursa sorun yok 🤗
oww shiitt ekmeğide varmış ıslatıp ye kuru kuru gitmez..Keşke 2 k bassaydin paşam
yok be maçaBana mı? Tabi ki atabilirsin dost
Geç kalma ilk gole yetiş. Son 5 dk. Maxson bi 100 lira var payfixte atim mi hocam