@Metings1905
Listende bizi unuttun galiba,,
Listende bizi unuttun galiba,,
La benim akrabam var lakabı kopekci..o bile kinamiyor sen niye kiniyon ddsdsizi kınıyorum
Oğlum ben nerdeyim la@aSiRuH06
@gokohardx
@Azad6363
@kopek resimli halıl
@YELTAY
@Novasky kupon yaptı gıttı gol oldu geldı
@nişantaşı arada geldı nabıyonuz fakırler dedı gıttı
@Mrlbra gol olunca geldı sonra gıttı
@aSiRuH06
@gokohardx
@Azad6363
@kopek resimli halıl
@YELTAY
@Novasky kupon yaptı gıttı gol oldu geldı
@nişantaşı arada geldı nabıyonuz fakırler dedı gıttı
@Mrlbra gol olunca geldı sonra gıttı
Yalniz cok balli @Novasky bu kadar son dk golu tip dunyasinda gorulmemis bisey
Son 5 dakikalara oynasa ,bu hafta çuvalla para kaldirirdi..özellikle uzatmalar ddsYalniz cok balli @Novasky bu kadar son dk golu tip dunyasinda gorulmemis bisey
Her birine 5 dk kala oynasa 20 er kagit atsa 40 kupon ypsa 30 u gelseSon 5 dakikalara oynasa ,bu hafta çuvalla para kaldirirdi..özellikle uzatmalar dds
Adam a Bursa'yı satın aldirtacaksinHer birine 5 dk kala oynasa 20 er kagit atsa 40 kupon ypsa 30 u gelse
2,3 haftalik ölü sürecimi atlatim 1000 lik roll sozum olsun.sanaNeyse sağlık olsun ama en çok takip edenlerdendm Romanya ligindekı maçı izlemedim çünkü anında gol geldi . Yınede kazananlara tebrıkler
Abi bugun kahin miyim wonEmpoli parma üst 2.65den alindi bakalim
Netdeyse hepsinde ilk beğeni,,neye göre liste yaptında eklemedin,,Ben gözümü çarpanları yazdım @Novasky eklemek istediğin varsa ekle kanka hak yemeyı 2 sene önce bıraktım
Lanet olsun ya multi actim biryere denemeyle iynyoz ya iki dkda ne atsam geldi 500u 3k yaptikAbi bugun kahin miyim won
Kazansin findik tarlasi satarim ona cok kazsnmadi lazim ama bol bol son dk golu lazimAdam a Bursa'yı satın aldirtacaksin))
Ben gözümü çarpanları yazdım @Novasky eklemek istediğin varsa ekle kanka hak yemeyı 2 sene önce bıraktım
Aga hu rolde like bakilmyokiNetdeyse hepsinde ilk beğeni,,neye göre liste yaptında eklemedin,,