@Novasky ekmekYaz bana
@Novasky ekmekYaz bana
Aynen ekmek
boyle cevap verene Anca keser sapı verılır Bolsans DOst sanaAynen ekmek
Peru ligi üst aldım dakka 53 de 1-1 oldu bitti öyle. Atsa deneme bonusu 2k olacaktı tamnasıl patladı laaaa
baskasından al yokmu akrabaPeru ligi üst aldım dakka 53 de 1-1 oldu bitti öyle. Atsa deneme bonusu 2k olacaktı tam
Sana ekmek olarak mı bakıyolar sektörde enişte hayırdırboyle cevap verene Anca keser sapı verılır Bolsans DOst sana
Sabah bakacaz herkes uyuyorbaskasından al yokmu akraba![]()
bakan bakar enıste problem degil biz gun sonu aldıgımızda kar yazdımı kasırız kucuk osmanıSana ekmek olarak mı bakıyolar sektörde enişte hayırdır
Ben cidden sordum adam ekmek falan yazmis oyle yazdigi icin aldigi cevap o sekilde reis.boyle cevap verene Anca keser sapı verılır Bolsans DOst sana
Nemli bırakma enişte mantar yapar yaşlandık artık hastalıklar bırakmaz peşimizibakan bakar enıste problem degil biz gun sonu aldıgımızda kar yazdımı kasırız kucuk osmanı![]()
Tasınamaz Varsa Yardımcı oluruz Dost baska Turlu malesefBen cidden sordum adam ekmek falan yazmis oyle yazdigi icin aldigi cevap o sekilde reis.
Yazdigun cevapta hic degil reis yakistiramadim.boyle cevap verene Anca keser sapı verılır Bolsans DOst sana
nemlı kalmasın diye her hafta 150 dolar veriyoruz enıste bolsans BonustayızNemli bırakma enişte mantar yapar yaşlandık artık hastalıklar bırakmaz peşimizi
herseyi ciddiye alma bosver 3 dakkam kaldı dostYazdigun cevapta hic degil reis yakistiramadim.
Fifty cent dinliyoruz enişte 50 centten Bonusa girdik bol şansnemlı kalmasın diye her hafta 150 dolar veriyoruz enıste bolsans Bonustayız
onu kesın gozuyle bakıyorduk digeri atamadı saglık olsundoğru maça baktıysak flamengo gelmiş iyi bari
Dost bana sherseyi ciddiye alma bosver 3 dakkam kaldı dost
Bana yardımcı olurmusun slotella için sadece yatırım kaldı hemen geri verme şartı ileherseyi ciddiye alma bosver 3 dakkam kaldı dost
2 k 4 k geri alıyorum DostDost bana s
Bana yardımcı olurmusun slotella için sadece yatırım kaldı hemen geri verme şartı ile
Dost o kadar vereceği kesin olsa tamam derim ama 2500 olarak kesin derim2 k 4 k geri alıyorum Dost