- 48,743
- 53,285
- 113
zuhahahahahhahahahahahaahahahhahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahahahaBi 5 attı diye arkaları kalktı immobili gtünü kaldıramaz daha kempıl dayı beleşe atar anca
zuhahahahahhahahahahahaahahahhahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahahahaBi 5 attı diye arkaları kalktı immobili gtünü kaldıramaz daha kempıl dayı beleşe atar anca
Dur hemen 0 0 skor oynayimBi 5 attı diye arkaları kalktı immobili gtünü kaldıramaz daha kempıl dayı beleşe atar anca
Yaparlar inanırım hadi bol şansPara adamı bozar ben gidiyom @Abuzerkömürcü
aglama Duvarı az ılerıde KörYaparlar inanırım hadi bol şans
Efendim dost
Konu dışı bankobet 1111 yatırdık 1111 de o ekledi slotta 5 k oldu odemeler nasıl burda
polonyada hava karabulutlu dost soyleyım dısarı cıkacaksan bılgın olsunEfendim dost
Çok hızlıKonu dışı bankobet 1111 yatırdık 1111 de o ekledi slotta 5 k oldu odemeler nasıl burda
sponsor Dost oderKonu dışı bankobet 1111 yatırdık 1111 de o ekledi slotta 5 k oldu odemeler nasıl burda
Roll ne zaman yapacaz dost kafayı yicempolonyada hava karabulutlu dost soyleyım dısarı cıkacaksan bılgın olsun
Bakalım fena bonus deilsponsor Dost oder
Tecavüz mu heee 5saraya yaptığı tarifemi agdkahdj 😀😂Tecavuzcu Gol atar Dıceksın Dost gir betcodan bır sıteye bjk macını bul oyuncuların ıcın de Bu tecavuzvuyu bul evet atar dıceksın
At iban yaptırım sana küçük bir rolRoll ne zaman yapacaz dost kafayı yicem
konyaya Cok daha beterını yapacakmıs @Abuzerkömürcü sımdıden aglamaya basladıTecavüz mu heee 5saraya yaptığı tarifemi agdkahdj 😀😂
at bana ben yapayımAt iban yaptırım sana küçük bir rol
Eyvallah dost, atayımAt iban yaptırım sana küçük bir rol
Krize girme bak hayatını kurtardım atEyvallah dost, atayım
konuda para muhabbetı gecmesın abuzere benden habersız yaptırma DostKrize girme bak hayatını kurtardım at
Yok sana sorarım illakikonuda para muhabbetı gecmesın abuzere benden habersız yaptırma Dost