Yok o hepimizle kesti sohbeti herkes para istiyomus diye bizlede konuşmadı kayboldu gitti arada çekim paylaş yapiyoErhan huso vardi hatırlıyon demi Hatay'dan o gözüküyor mu forumda bişey olmamıştır İns. Ona
Yok o hepimizle kesti sohbeti herkes para istiyomus diye bizlede konuşmadı kayboldu gitti arada çekim paylaş yapiyoErhan huso vardi hatırlıyon demi Hatay'dan o gözüküyor mu forumda bişey olmamıştır İns. Ona
İyi bari bişey olmasında konuşmasın da depremde bişey olmamışsa konuşmasın önemli değil o zaten herkese yaptı güzelliğini hepYok o hepimizle kesti sohbeti herkes para istiyomus diye bizlede konuşmadı kayboldu gitti arada çekim paylaş yapiyo
Onu unuttum valla kanki inan aklıma gelmediİyi bari bişey olmasında konuşmasın da depremde bişey olmamışsa konuşmasın önemli değil o zaten herkese yaptı güzelliğini hep
Ondan sordum kanki başına bişey gelmismi diyeOnu unuttum valla kanki inan aklıma gelmedi
20 Mart'ta girmiş en son canına bir sey olmamış Allah korumusOndan sordum kanki başına bişey gelmismi diye
bol şansMaraba ben geldım bolsans
Polonya Arnavutluk ilk yarı kg der iyi akşamlar dilerim dostSağlık olsun Asabi
90 dakika 1 gol çıkmaz bu maçta İhtiyarPolonya Arnavutluk ilk yarı kg der iyi akşamlar dilerim dost
İlk yarı 1-1 80 de 2-1 olur biter dost90 dakika 1 gol çıkmaz bu maçta İhtiyar
Anlaşılan enişte öğlen arnavut ciğerini fazla kaçırmışPolonya Arnavutluk ilk yarı kg der iyi akşamlar dilerim dost
Dk 15 olmadan sallar Arnavutluk dost bu işler şakaya gelmezAnlaşılan enişte öğlen arnavut ciğerini fazla kaçırmış
Soğan yakışır enişte ciğerın yanına bol sumaklıDk 15 olmadan sallar Arnavutluk dost bu işler şakaya gelmez
Bız Arnavut cıger yemeyız dost ızgara yeriz Arnavutu ciğeri kadınlar yer erkek adam ızgarada bol yağlı yer bol şansSoğan yakışır enişte ciğerın yanına bol sumaklı
Edirne yaprak ciğer favorim dost bol şans sağolasınBız Arnavut cıger yemeyız dost ızgara yeriz Arnavutu ciğeri kadınlar yer erkek adam ızgarada bol yağlı yer bol şans
Oda olur dost Arnavut ciğeri Bursalılar yesinEdirne yaprak ciğer favorim dost bol şans sağolasın