- 2,083
- 867
- 113
Tebrikler kardesim beni sasirttinizDostum tebrikler kupona aboubakar gibi bakıyorum 😍Ekli dosyayı görüntüle 322437
Tebrikler kardesim beni sasirttinizDostum tebrikler kupona aboubakar gibi bakıyorum 😍Ekli dosyayı görüntüle 322437
Tmm tesekurlerRollcu @NightFever Fix bırak dost
Bu fener yüzünden maç izlemeyi de birakcam aw her sene aynı şey olur mu büyü mü var bu takımda anlamadım bi takım hersene aynı şeyi yaşar mi aw olamaz böyle uğursuzluk be umutben sana herzaman diyorum besıktaslı ol 100 yıl formanda Hazır
Teklifim Ben dunyadan Göçene kadar Gecerli Dost bi düşünBu fener yüzünden maç izlemeyi de birakcam aw her sene aynı şey olur mu büyü mü var bu takımda anlamadım bi takım hersene aynı şeyi yaşar mi aw olamaz böyle uğursuzluk be umut
Teklifin için sağol kanki şeref duyarım ama bizde Fenerbahçeyi şampiyon olsun diye sevmedikTeklifim Ben dunyadan Göçene kadar Gecerli Dost bi düşün
Kesene bereket dostRollcu @NightFever Fix bırak dost
Ona herkes ulaşamaz ahmo yaptığı sinemayı mit FBI çözemiyo@Novasky hergun bi no degistiriyon dolandirici mi oldun bizim gibi
Vara gitti 2 kezLan teneke iskorpit hakem vara gittimi maçı izlemedinmi aw 😡 Ekli dosyayı görüntüle 322445
Köftecim sakin ol çiçeğim kızmak sana yakışmıyorLan teneke iskorpit hakem vara gittimi maçı izlemedinmi aw 😡 Ekli dosyayı görüntüle 322445
kadıkoyde bjk gol atıcak vara gıtmıcek koftecim gittiLan teneke iskorpit hakem vara gittimi maçı izlemedinmi aw 😡 Ekli dosyayı görüntüle 322445
Bizimi engellio anlamadim aw bi dolandiricaktik sadeceOna herkes ulaşamaz ahmo yaptığı sinemayı mit FBI çözemiyo
Bizimi engellio anlamadim aw bi dolandiricaktik sadeceOna herkes ulaşamaz ahmo yaptığı sinemayı mit FBI çözemiyo
Zenginiz broLan teneke iskorpit hakem vara gittimi maçı izlemedinmi aw 😡 Ekli dosyayı görüntüle 322445
Gitmedi ki la dinlemesi sayılmıyor kikadıkoyde bjk gol atıcak vara gıtmıcek koftecim gitti
Bankalar peşinde dost ondan tel değişiyor herhaldeBizimi engellio anlamadim aw bi dolandiricaktik sadece