- 3,537
- 2,009
- 113
Baştan sona yazı yazmamis olabilirim ama sen yoken bile seni takip ediyorum ve 2 haftsdur 20 k zarsrda sın reis 😂😂
Reis bu sporu yapıyorBaştan sona yazı yazmamis olabilirim ama sen yoken bile seni takip ediyorum ve 2 haftsdur 20 k zarsrda sın reis 😂😂
Garanti Bankasına Gore 25 gunluk perıyotta +85 k gozukuyor DostBaştan sona yazı yazmamis olabilirim ama sen yoken bile seni takip ediyorum ve 2 haftsdur 20 k zarsrda sın reis 😂😂
Malesef sadat bonusumuzdan yararlanamamaktasınız.Baştan sona yazı yazmamis olabilirim ama sen yoken bile seni takip ediyorum ve 2 haftsdur 20 k zarsrda sın reis 😂😂
Kesene bereket reis daim olsunGaranti Bankasına Gore 25 gunluk perıyotta +85 k gozukuyor Dost
Kesene bereket @Novasky reis@Novasky dostumuz ödül vermek istedi. Dağıtımı ben yapacağım. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz
@NashNash @aSiRuH06 @marinpnn @sinansrml63 @Exelans2000 dm atar mısınız bana
Valla kupon kazancı 797 idi 2 hafta önce demek çoğu bahsi paylasmiyosun. 😂😂Garanti Bankasına Gore 25 gunluk perıyotta +85 k gozukuyor Dost
Tşkler @Novasky dostumuza..emeklerine sağlık seninde@Novasky dostumuz ödül vermek istedi. Dağıtımı ben yapacağım. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz
@NashNash @aSiRuH06 @marinpnn @sinansrml63 @Exelans2000 dm atar mısınız bana
Mislide Paylasıyorum Şekerım oradan Takıp edebilirsin Tim komutanıValla kupon kazancı 797 idi 2 hafta önce demek çoğu bahsi paylasmiyosun. 😂😂
Dm aticamtim bı fakire sigsra parasi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭Mislide Paylasıyorum Şekerım oradan Takıp edebilirsin Tip komutanı
DddddMislide Paylasıyorum Şekerım oradan Takıp edebilirsin Tim komutanı
Sitemizde iyilik akımı adı altında bonus bulunmamaktadır.O zaman bende sana dm atıyorum 😂😂😂😂😂
Bana Dm atılmıyor Shell yasakladı Dost yoksa BiliyorsunDm aticamtim bı fakire sigsra parasi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭
Kesene bereket NovaMislide Paylasıyorum Şekerım oradan Takıp edebilirsin Tim komutanı
Kanka sen ne anlatıyon sen yokken ben bu adamı takip ediyorum🤣🤣Sitemizde iyilik akımı adı altında bonus bulunmamaktadır.
Burdan direk payfix stsyim madem gönlün var 1803201995 bu hafta gerçekten dipteyim nova reis dunki Hermes bettinn eklediği slinden çıkan 4100 TL kazancın dan bir parça lütfen 🤣🤣🤣🤣Bana Dm atılmıyor Shell yasakladı Dost yoksa Biliyorsun