Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Norveç İle 11. Randevu

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu yedinci maçında yarın karşılaşacağı Norveç ile tarihte 11. kez rakip olacak.

İki ülke A milli futbol takımları arasında ilki 1936'da olmak üzere geride kalan 10 maçtan 5'ini Türkiye, 3'ünü Norveç kazandı, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Bu müsabakalarda Türkiye'nin 14 golüne, Norveç 15 golle cevap verdi.

Son iki maçı Türkiye kazandı

Ay-yıldızlı ekip, Norveç ile oynadığı son iki maçtan galibiyetle ayrıldı.

2008 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme mücadelesini Türkiye, Emre Belözoğlu ve Nihat Kahveci'nin golleriyle 2-1 kazandı. Milli takım, bu galibiyetle 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılma yolunda çok önemli bir galibiyet elde etmişti.

Ay-yıldızlı ekip, rakibiyle son maçını ise 27 Mart 2021'de İspanya'nın Malaga şehrinde oynadı.

Norveç'teki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı seyahat kısıtlamaları sebebiyle İspanya'nın Malaga kentinde oynanan maçtan Türkiye 3-0 galip ayrıldı. Milli takım karşılaşmayı, Ozan Tufan (2) ve Çağlar Söyüncü'nün golleriyle kazandı.

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
Yok feda dedin genelde teknik direktor degisiklikleri her takima olumlu yansiyor ve ilk mac win oluyor bide kadro biraz degissede herkes birbirini taniyor gollu bi mac olur o kesin bence bizde yeneriz bakalim gorcez aksama
Olabilir dost güzel bir varsayım umarım yeneriz

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Gönlümüzde kazanırsın dost :D
Iyki param yokmus bro su takimda su kadar onemli adam eksikken yenemediler ya ben bise demiyorum.t direktor degsimi zamani yanlis bence tam zurnanin zart dedigi yerde olmamaliydi bu is ve ben tekrar israrla soyluyorum yerli t direktor olmaliydi elin adami bizim takimi ne tanir yahu takimi tanimasi icin en az 2 turnuva gecirmesi gerek ama turk olsaydi takimi taniyor olucakti cok yanlis bi is oldu bu yabanci t d isi.ve takimi gordunuz bu takimdan hic bi bok olmaz afedersiniz kondisyon sifir hemen oyundan dustuler bide son dk yiyorduk nerdeyse

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,882
4,838
113
Böyle saçma sapan bir takım olamaz.Top kayıplarını sayamadim herhalde acemice 50 kusur okmustur.Keremin gök dışında sahada yatması, 90 daki defansin trajikomik kararsizligi, Kaan kırmızı kartlık faulü..Adamı dirgenle balya şallar gibi fırlatıp attı.Yusufun kale ağzında topu dağlara taşlara, çalı çırpıya vermesi.Tam komediydi boşuna zaman kaybı yapmışım.Ayaginda top tutamadılar.Ego stratosferde.Bu maçı 5-0 kazanmış olsaydık bile haklı bir galibiyet olmazdı.

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,003
13,124
113
500 lira atacaktim turkiyeye iyiki payfixe param geç düşmüş maci izledim saga pas sola pas caner orta Burak bos bos kosmalari bisey olmaz gene bizim takimdan adamlar catir catir top oynadi sistem yok bisey yok takimda