- 8,447
- 10,675
- 113
sen 2 gün önce kaç dolar aldın pokerden paran nasıl yok olumCekımı odemezlerse hertürlü 1 k cebımde olur pıhahaha
sen 2 gün önce kaç dolar aldın pokerden paran nasıl yok olumCekımı odemezlerse hertürlü 1 k cebımde olur pıhahaha
1000 dolar aldım kanka sen sıteler nasıl para alıyor gerı bılmıyorsun sanırımsen 2 gün önce kaç dolar aldın pokerden paran nasıl yok olum
ben her meto bey diyene parayı bastığını ama sana 2 kere sinyal çakan ibraya kör olduğunu biliyorum sadece kanka1000 dolar aldım kanka sen sıteler nasıl para alıyor gerı bılmıyorsun sanırım
Kanka bıde senn paso paralı gıbı konu acıyorsun dedım şaka yapıyordur 😀ben her meto bey diyene parayı bastığını ama sana 2 kere sinyal çakan ibraya kör olduğunu biliyorum sadece kanka
işte cebimizdeki son 250-500 le konu açınca paralı zannediliyoruz ondan kimseden bi hayır görmüyoruzKanka bıde senn paso paralı gıbı konu acıyorsun dedım şaka yapıyordur 😀
Lâ ayıp edıyon valla para bugün var yarın yok elımden geldıgınce elıme geçerse burdakı muhabbetım olanlara dönüş yapıyorumişte cebimizdeki son 250-500 le konu açınca paralı zannediliyoruz ondan kimseden bi hayır görmüyoruz
doğrudur kankaLâ ayıp edıyon valla para bugün var yarın yok elımden geldıgınce elıme geçerse burdakı muhabbetım olanlara dönüş yapıyorum
Onaylaman güzel oldudoğrudur kanka
Çok doğru söz kanka buişte cebimizdeki son 250-500 le konu açınca paralı zannediliyoruz ondan kimseden bi hayır görmüyoruz
Beni etiketle atarilk yarı 6-0 dk 65 hala 6-0 şu 7 yi at artık amk
Tamam artık gelir
Lütfen alma sen 👉Tamam takibe aldım 5 dk içinde won kardeşim